Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Možná to bylo již na starém vzhledu. Ale mám dotaz prosím, když vkládám z telefonu fotografie, tak se nešťastně otáčí. Jde to z telefonu ovlivnit?

Odesláno (upraveno)

Wow, tmavy motiv, hranate avatary, rychlost.. tak rychle tolik zmen jsem necekal. Bravo.

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno

Taky bych se chtěl ještě zeptat na ten Tapatalk, jinak to vypadá opravdu lépe a hlavně to i jede celkem rychle. Mimochodem jsem nenašel jen seznam uživatelů s nejvíce příspěvky, ale nevím jestli jsem se jen špatně nedíval.

Odesláno

Statusy, Sláva. jsou parádní, jen technický dotaz, když rozkliknu reakce musí se to otevřít na nové stránce? Není možné, aby se to jen rozevřelo jako dřív dolů, ale stále jsem byl na homepage? díky

Odesláno

Mne se furt nedari zvysit velikost písma na mobilu.. primarne je to male a na nastavení v mobilním google chrome (accessibility) to nereaguje a velikost pisma celeho andriodu mam v pohode... Prectu to, ale neni to prijemne... hilfe

Screenshot_20200424-182630_Chrome.jpg

Odesláno

parada panove, jsem rad, ze jste to tak rychle vyresili, cekal jsem vetsi porodni bolesti ;-)
a ackoliv jsem v puvodni verzi fora pouzival svetly vzhled, ted jsem prepl na tmavy a je to mnohemmnohem lepsi, takze za mne vsechny palce nahoru po vsech strankach, diky :-)

Odesláno
  V 24. 4. 2020 v 11:42, vojt napsal:

Poraďte, prosím. Dřív se nepřečtenej obsah řadil do stránek, teď musím sjet dolů, načíst novej obsah, zase sjet dolů, načíst novej obsah atd. To mě frustruje. Mám s tim smířit, nebo to neumim ňák nastavit?

Rozšířit  

Já to zkusim znova. Je to nová vlastnost? To to fakt nikomu nevadí?

Odesláno (upraveno)
  V 24. 4. 2020 v 16:48, vojt napsal:

Já to zkusim znova. Je to nová vlastnost? To to fakt nikomu nevadí?

Rozšířit  

Vadí. Je to nepěkné. 

A když dám označit vše jako přečtené, mohlo by to skočit na obsah.

Zatím to zůstane vicet v hromdě vláken.  To je taky zbytečné. Kdyby to skočilo na obsah, tak dokonaloat sama!

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

Geometr, Radimk - dík. Hned mě to vadí o něco míň, když vím, že to máte stejně :)

Jinak mě hrozně potěšila kolonka Moje přílohy. Tam jsou fotky, který jsem sem dával před 10 letama, paráda!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...