Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já si myslím taky už dlouho, že na tohle fórum není TT potřeba. Už na minulé platformě jsem od něj odešel, vzhledem k tomu, co jeho tvůrci předvedli. A u nové platformy fóra není o čem, tady mi přijde úplně zbytečný. Obecně dobře udělaný web nepotřebuje žádnou aplikaci (pseudoprohlížeč).

Odesláno

Ahoj, nic extra závažného, jen v prodejním vlákně je u aktuálního inzerátu tento automatický text:
image.png.55a860ada3f933a107f37bdbb8e5a1c8.png

nešlo by nějak upravit ve smyslu češtiny?

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jsem myslel, že je to jen u mě, ale asi ne. Načítání nepřečteného obsahu fakt hodně špatný. Deset z deseti pokusů fail.

Odesláno

Ahoj, vypadá to, že zase nefunguje vyhledávání. Toto je výsledek v sekci prodej (zkoušel jsem to u 4 značek).

Vyhledávání

Zobrazené výsledky pro 'rolex' v obsahposlal v Prodám

Odesláno (upraveno)

Jo. Bejvalo to narazove blby, ale ted to trva par mesicu a bohuzel je to spis furt horsi.. Z ty hlasky “v tomto toku nejsou k zobrazeni jeste zadne vysledky” uz mi zacina cukat oko.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Včera večer a dnes ráno už to nenáčítá nepřečtený vůbec, vyskakuje to prázdné. To samé sledovaný obsah.

Odesláno

Prostě mi to od rána nejde: "V tomto toku nejsou ještě.......bla, bla bla". A už několik dnů, když se mi různým překlikáním nakonec povede dostat na nepřečtený obsah, tak si musím vždycky znova nastavit a uložit nový sled. Ach jo :-).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...