ouskavl Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Ómegáci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TomasM-- Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DaveSty Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Jedna z cest Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 B1 na víkend Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Jestli mám nějaké otloukánky, tak to jdou tyhle Déčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Před hodinou, Radik napsal: Jestli mám nějaké otloukánky, tak to jdou tyhle Déčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A přesto furt vypadaj jak nový. To se Konrádovi musí nechat.
Radik Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 před 6 minutami, MíraMíra napsal: A přesto furt vypadaj jak nový. To se Konrádovi musí nechat. Přesně! Lituju jen, že jsem je tenkrát nevzal bez vnějšího antireflexu. To je jediná část, na který už je něco vidět. Jinak jsou bez poskvrny i po šesti letech. A dělají asi -4s/den.
MíraMíra Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 před 6 minutami, Radik napsal: Přesně! Lituju jen, že jsem je tenkrát nevzal bez vnějšího antireflexu. To je jediná část, na který už je něco vidět. Jinak jsou bez poskvrny i po šesti letech. A dělají asi -4s/den. To se dá bez problémů za minutku odleštit.
Radek124 Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Rybíz v dešti... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kuba558 Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Večeře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Jestli mám nějaké otloukánky, tak to jdou tyhle Déčka Měl jsem je tenkrát nechat u Konráda opravit a nechat si je. Často si na ně vzpomenu. V kombinaci s kovovým náramkem byly super.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk
Kupa54 Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Odpolední čekání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 před 15 hodinami, MíraMíra napsal: To se dá bez problémů za minutku odleštit. K tomu už se rozhoupávám asi rok. Odvaha ale zatím chybí.
Radik Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 před 13 hodinami, siwi napsal: Měl jsem je tenkrát nechat u Konráda opravit a nechat si je. Často si na ně vzpomenu. V kombinaci s kovovým náramkem byly super. Jojo, pár záchvatů že se jich zbavím jsem měl taky, ale nakonec jsem rád, že nic z toho nevyšlo. Jsou fakt super. A když se dá střídat i tah, tak by to snad mohly bejt i jediný univerzály, nebejt chronomagorem
Jan7 Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 Dnes seika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kolky87 Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 Peknú pepsi sobotu Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
TomasM-- Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se