varjag Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 PO.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Ještě povídání o Carrerách pro ty, co nenavštívili ještě stránky calibre11 https://www.calibre11.com/heuer-carrera-series-overview/ A jedna včerejší fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielmilan Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Neposiluj. Zesílí ti zápěstí a budou ti hodinky malé ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Ježíšek ke mě přišel dříve, byl jsem hodnej (foto není mě, hodinky ano) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Jsem zamilovanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 15500 bomba, užívej. Doufám, že se taky dočkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 I po temer roce porad stejna nadsenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 14 hodinami, varjag napsal: PO.. Moc pěkný hodinky a moooc povedená fotečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 I dneska SMD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Ježíšek ke mě přišel dříve, byl jsem hodnej (foto není mě, hodinky ano) Sánka dole Mne tiež prišiel predčasný darček v podobe Monta Skyquest GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 1 hodinou, tkol napsal: Jsem zamilovanej... To chápu a gratuluju. Gerald Genta ve své nejlepší podobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Ježíšek ke mě přišel dříve, byl jsem hodnej (foto není mě, hodinky ano) Tak ty jsou parádní, Ježíšek má dobrý vkus. Gratuluju, netipoval bych tě jednou na GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 (upraveno) před 2 hodinami, tkol napsal: Jsem zamilovanej... Paráda, užívej si je Jak sedí na ruce vs. Daytona/GMT Master2/Submariner ? Upraveno 12. prosince 2020 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 5 minutami, dabelM napsal: Paráda, užívej si je Jak sedí na ruce vs. Daytona/GMT Master2/Submariner ? Nedá se to úplně porovnávat, jsou to diametrálně odlišný hodinky. Jsou o malinko pocitově větší, ale zase o něco nižší, což je velký plus. Dál jsou rozhodně lehčí a ten tah je fantastickej. Všechny hrany jsou ostrý jak břitva a brus je neskutečne hrubej oproti Rolexu. Na ruce jinak sedí neskutečně... Fakt jsem nadšenej a doporučuju, je to o level jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 17 minutami, MaxT napsal: Joooo tak to je jiná liga... Další level... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Dneska žáby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 "tuňáky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Archimede 42 na řemeni s překlápěčkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se