Potkan Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Dnes vyjimecne vintazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Dnes bylo hezky. Zelos Swordfish meteorite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Pepsiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 11 hodinami, honza71 napsal: K tomu jeste Reversa a byla by to ikonicka sestava pokryvajici vsechny potreby. Moc pekny to mas Kolego, se tady jdu pochlubit, že to poslední dobou zvládám jen se dvěma kousky, a odcházím s broukem v hlavě Mi se strašně líbí tvoje GP, jak se tady objeví, hned otevírám chrono24 a sonduju. Když k jejich ceně připočtu náklady na rozvodového právníka, tak mě to zatím pokaždé přešlo A abych jen nekecal, tak jeden dnešní rychlocvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Barvičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Stále z nich sedím na zadku, neskutečně zpracované kukačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 (upraveno) před 42 minutami, zekon7302 napsal: Barvičky. Sedí ti perfektně, Dušane! Já mám teď období Moonwatchů a experimentuju s řemeny. Třeba tenhle byl původně na zakázku ušitý a posléze poctivě nošený na pilotních IWC. Celkem hezky sedí Upraveno 8. ledna 2021 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Taky je u Vás tak krásně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Větrám zvonky štěstí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Balmain Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 kdyz jeste bond mival vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 6 minutami, jenik77 napsal: kdyz jeste bond mival vkus Jedny z nejhezčích Omeg vůbec. Ještě že to máš 41mm, jinak bych ti spammoval inbox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 (upraveno) Plne pracovne nasadenie.. Upraveno 8. ledna 2021 uživatelem lordsoft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 17 minutami, ondrejm napsal: Jedny z nejhezčích Omeg vůbec. Ještě že to máš 41mm, jinak bych ti spammoval inbox Nemůžu než souhlasit. Všechny pozdější reference už mají, mimo jiné, leštěný střední link tahu, a to se mi líbí pramálo. Jo, a jinak klidně spamuj, já se nedám:-) https://www.ablogtowatch.com/no-longer-made-omega-seamaster-aqua-terra-8500-skyfall/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 porad coke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantauleo Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Jedna polední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se