pciza Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Dnes překrásné šampíčko od GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 před 5 hodinami, Vit napsal: ML RC Rád vidím hodinky, kterým se vrtí na cifru ještě něco jiného než ručky a čísla Ten ozubený čtverec prostě nemá chybu. Prakticky nenosím 3 měsíce skoro nic jiného než tyhle bronzové polokoule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasK Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 před 3 hodinami, Radek Cigi napsal: Omega... Dnes neni 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Před hodinou, Kostra napsal: Dnes překrásné šampíčko od GS Jasná bílá :-)), mám ty samé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 ~100 let a stálé v provozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 před 51 minutami, LukasK napsal: Dnes neni 3 Lukáši, skoro jsem se v těch fotkách PO ztratil . Já datum u žádných svých hodinek, vyjma digitálek v práci, vůbec neřeším, takže, až se bude někdy číslice datumovky na mých hodinkách shodovat s aktuálním datem, bude to náhoda . Ale pobavil jsi mě hlavně tou fotkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 @LukasK @Radek Cigi Samý černý a žádná modrá. Asi bych se konečně měl rozhodnout. Jak jinak pocitově hodnotíte tyhle lesklý kousky? Měli jste třeba možnost srovnání s předchozí generací? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 V lehkých náznacích začíná být svět zase v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Ukaž co máš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 @ragu Super fotka Kocour, nebo kočka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Kočka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Ta chlupatá naježená koule má super barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 #seikoskx007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Neviem sa ich nabazit, a to uz takmer 9 rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 casio plasťáci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasK Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 před 14 hodinami, Radek Cigi napsal: Lukáši, skoro jsem se v těch fotkách PO ztratil . Já datum u žádných svých hodinek, vyjma digitálek v práci, vůbec neřeším, takže, až se bude někdy číslice datumovky na mých hodinkách shodovat s aktuálním datem, bude to náhoda . Ale pobavil jsi mě hlavně tou fotkou to s tim datumem by mi vyvolalo obsesantne kompulzivni poruchu, nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se