Akam Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Odesláno 18. října 2021 před 1 hodinou, AndyAaron napsal: Bez OS to proste nejde, takze modre vystridaly cerne… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratulace veliká.... jsou super...
Akam Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Odesláno 18. října 2021 jinak totok... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Odesláno 18. října 2021 Moonwatch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marfael Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Odesláno 18. října 2021 Jsou fakt skvele, jak velikosti, tak designem, ani o nich nevim... Mely to byt denni hodinky, ale datumkovna chybi vic, nez jsem myslel:-((. A jelikoz nejsem sberatel, ale nositel, tak me nuti udelat hloupost a prodat je. Ale tusim, ze za jisty cas bych litoval. Takze...nevim co ted, ale je skoda, aby lezely v supliku:-(. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Monolith Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Odesláno 18. října 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Odesláno 18. října 2021 před 33 minutami, Marfael napsal: Jsou fakt skvele, jak velikosti, tak designem, ani o nich nevim... Mely to byt denni hodinky, ale datumkovna chybi vic, nez jsem myslel:-((. A jelikoz nejsem sberatel, ale nositel, tak me nuti udelat hloupost a prodat je. Ale tusim, ze za jisty cas bych litoval. Takze...nevim co ted, ale je skoda, aby lezely v supliku:-(. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. čéče ty v tom teď litaš
Marfael Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Odesláno 18. října 2021 před 1 minutou, Akam napsal: čéče ty v tom teď litaš Na to, ze jsem se ted par let o hodinky vubec nezajimal a nemel nic, tak docela jo
Akam Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Odesláno 18. října 2021 před 49 minutami, Marfael napsal: Na to, ze jsem se ted par let o hodinky vubec nezajimal a nemel nic, tak docela jo tak vítej zpět
Marfael Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Odesláno 18. října 2021 před 28 minutami, Akam napsal: tak vítej zpět Citim tam trosku skodolibosti.
JoyStick Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Odesláno 18. října 2021 Se mi celkem libila Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Odesláno 19. října 2021 MS Salthora Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondrejm Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Odesláno 19. října 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Odesláno 19. října 2021 dnes baterky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Odesláno 19. října 2021 Na školení si člověk nesmí zapomenout propisku:-)
Sphinxx Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Odesláno 19. října 2021 Dnes poprvé na ruce ... ta modrá a žlutá je fakt super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Odesláno 19. října 2021 Já je žeru...poslední dobou moje nejoblíbenější Rolexky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník karel0111 Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Odesláno 19. října 2021 V 6. 5. 2020 v 8:10, chronomag-restart-vlaken napsal: Když už existují témata, co právě jíte, a co právě pijete... proč nezaložit téma, jaké hodinky máte právě na ruce? Toto je pokračování diskuse pro rok 2020, odděleno do nového vlákna z výkonnostních důvodů. Původní téma bylo založeno Návštěvníkem Ondrou 4. září 2008 a sesbíralo neuvěřitelných 163 tisíc odpovědí; průměrně do něho tedy přistálo 37 příspěvků denně po dobu 12 let. Nethuns LavaII Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se