Campino Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Odesláno 10. června 2022 před 1 hodinou, Postal80 napsal: Ty jsou bomba! Já po práci na pivku, ve špeluňce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tvoje su tiez paradneNa zdravie
financ Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Odesláno 10. června 2022 Patinujeme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jupiter7 Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Odesláno 10. června 2022 (upraveno) Aevi Huldra MkII. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. června 2022 uživatelem Jupiter7
Sphinxx Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Odesláno 10. června 2022 Odvrácená strana měsíce DSOTM PB ... je to jediná nejméně mázlá fotka z asi 50 snímků a lepší se nepovedla, navíc foceno z ruky, ale pro obrázek stačí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Odesláno 10. června 2022 V 9. 6. 2022 v 12:46, M@chino napsal: Díky všem. Pročtu recenze … ...a pak si je kup. Budeš spokojený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Odesláno 10. června 2022 Před hodinou, Sphinxx napsal: Odvrácená strana měsíce DSOTM PB ... je to jediná nejméně mázlá fotka z asi 50 snímků a lepší se nepovedla, navíc foceno z ruky, ale pro obrázek stačí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Luxus... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Odesláno 11. června 2022 před 5 hodinami, Sphinxx napsal: Odvrácená strana měsíce DSOTM PB ... je to jediná nejméně mázlá fotka z asi 50 snímků a lepší se nepovedla, navíc foceno z ruky, ale pro obrázek stačí. To je to nejlepší, co jsem tady v poslední době viděl! Skvělé, bomba. Díky moc
posmourny Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Odesláno 11. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalisport Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Odesláno 11. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Odesláno 11. června 2022 16710 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Odesláno 11. června 2022 před 10 hodinami, Akam napsal: Luxus... Děkuji, jen ta ostrost. Popravdě už jsem to chtěl vzdát asi po třicáté. Jinak by to vyšlo ze stativu, ale to prostě na ruce člověk nikdy nedá. Sám fotíš, tak víš. Ale děkuji. před 6 hodinami, Postal80 napsal: To je to nejlepší, co jsem tady v poslední době viděl! Skvělé, bomba. Díky moc Moc díky, tohle potěší, jsem na sebe asi dost tvrdej, protože jsem i zvažoval jestli to sem dát, tak jsem rád, že se líbí. Díky. před 27 minutami, dabelM napsal: 16710 Tohle je super varianta.
Vortex-Tempus Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Odesláno 11. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Odesláno 11. června 2022 Dnes pouze na focení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Odesláno 11. června 2022 Zpět u páníčka.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Odesláno 11. června 2022 Flyback Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bacil.357 Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Odesláno 11. června 2022 S potomstvem na kolobkách... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Odesláno 11. června 2022 Alpina na žíněnce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gerhard Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Odesláno 11. června 2022 Ready na výmenu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se