Vit Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Odesláno 17. července 2022 (upraveno) V 15. 7. 2022 v 15:14, Sphinxx napsal: Děkuji, popravdě to mám úplně stejně, modrou fakt můžu. Bude to znít asi divně, ale lepší modrou než je zde jsem snad na hodinkách neviděl. Do toho navíc AR a sluníčko, prostě pecka. Jsou těžší (jen na náramku, na gumě/kůži to jde), za ten měsíc, co je mám jsem dostal tolik pochval (mj. i od žen - to se nestává moc často), jako dosud na žádné jiné hodinky, sám to nechápu, protože je to obyčejná "třířučka" s Unitasem, ale prostě ten WC hodně kouzlí na sluníčku. Tohle je fakt pecka, já nemít Tuny, tak do toho skočím, NATO zvolené perfektně. Díky Davide, tobě by byly malé, klasické TUNA jsou pro tebe to pravé. Upraveno 17. července 2022 uživatelem Vit
RadekB Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Odesláno 17. července 2022 Furt jsem z nich hotovej. To jak se odráží slunce na té drážkované lunetě..., prostě pecka. Hahnart 417 ES v 42 mm
KAL Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Odesláno 17. července 2022 Nejnovější přírůstky od Squale. Squale Urban Shark a Squale Master Marina Militare. Další foto s krátkým popisem obou kousků jsem dal do Squale mini vlákna
dragys27 Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Odesláno 17. července 2022 (upraveno) Měření teploty horské říčky v Alpách. Měla 9 stupňů, takže jen pro otužilce. Upraveno 17. července 2022 uživatelem dragys27
Adamsson Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Odesláno 18. července 2022 Právě teď, digiMonster napsal: GS Parádní!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se