Spok Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 @Vorel - pekna fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 před 3 minutami, Pivas napsal: @Vorel - pekna fotka Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 před 2 hodinami, Vorel napsal: Ten AR je fakt dobrej, pěkná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 před 50 minutami, Muffik napsal: Ten AR je fakt dobrej, pěkná fotka Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 před 5 hodinami, Chorche napsal: Díky to pivo je parádní Prazdroj o půl 3 je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Všem pilotům zdar!Moje první Orisky, Big Crown / ProPilot 41Méně lunety, více hodinek.Dnešní úlovek, turbínovka z Beny v Pařížské,Voda, coffee, holky, i na WC mě pustili f.It, life is short Takhle si říkám, že má vypadat datumovka.Parádně zapozicovaná.Datum přečtu i já slepýšOverSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 (upraveno) před 18 hodinami, shewcza napsal: @bluman já mám galaxy note 10 plus. Kdyby držela baterka, tak si ho nechám snad navždy. Otec má S22 ultra a foťák je ve všem lepší, až na jednu věc- hodinky. Necháme se tedy překvapit co vymyslí kluci od samsungu a snad bude foťák umět ostřit z menší vzdálenosti než 30cm. Tak já mám Samsunga také, klasickou S22 vystřídala po pádu 52 5G nebo jak to je. Vím, že jsme si o tom psali několikrát, že fotíš mobilem, zkoušel jsem to taky, ale vůbec mi to nevyhovuje. Já si musím nastavit foťák a prakticky všechny fotky zde a to i na ruce jsou foceny na foťák, halt stará škola. Na druhou stranu teda to co vykouzlíš z toho Samsunga je fakt neskutečný. Ale předpkládám, že k tomu bude nějký program na úpravu a dodělání nebo se pletu? před 18 hodinami, Vit napsal: 98% fotek které sem dávám je odfoceno Samsungy (většinou jde o přístroje středních řad - aktuálně A52). Srovnání s jabkama nemám, protože je mi líto investovat do mobilu víc než cca 5-7 tis. bez DPH (myslím na blaho firmy ...). A já měl za to, že to poctivě jedeš přes foto ... jinak po pádu S22 už to mám úplně stejně, jako Ty, 11 je strop. @chief: Palec nahoru za Oris, jsou moc pěkné. Upraveno 4. prosince 2022 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Pěknou neděli všem a jeden rychlo cvak tim nejlevnejsim jabkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 před 35 minutami, M3maniac napsal: Pěknou neděli všem a jeden rychlo cvak tim nejlevnejsim jabkem njn, dobré světlo + supr hodinky = pěkná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 před 12 hodinami, chief napsal: Všem pilotům zdar! Moje první Orisky, Big Crown / ProPilot 41 Méně lunety, více hodinek. Dnešní úlovek, turbínovka z Beny v Pařížské, Voda, coffee, holky, i na WC mě pustili f.It, life is short Takhle si říkám, že má vypadat datumovka. Parádně zapozicovaná. Datum přečtu i já slepýš Over Sent from my iPhone using Tapatalk Pekne Korunku maj sroubovaci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Podpořím Seiko vlnu těmahle solárama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Jak kreativně využít letitý rubber b; původně na polárky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Říká se tomu krize středního věku, neprodal by někdo 944? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Chvilka kreativity... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Slušná diagnóza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 před 3 minutami, geometr napsal: Slušná diagnóza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se