chief Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 @Sphinxx Diky moc! @honza71 Diky moc! Ano, korunka sroubovaci WR100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Pěknou bronzovou neděli všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 V 19. 11. 2022 v 21:10, Sphinxx napsal: Zrovna včera jsi si říkal, kde je Ti konec, tak vítej! Tak díky! Už jsem po dvou letech zpět v ČR, tak se zase vracím do normálu. Dnes jedny z hloubky šuplíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 To je tady samej chocholoušek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Taky přeji všem hezkou 2. adventní neděli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 (upraveno) Před hodinou, M3maniac napsal: To je tady samej chocholoušek jeden pacient vedle druhého Upraveno 4. prosince 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Přeji pěknou pilotní neděli Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 před 6 hodinami, Jeronimo napsal: Říká se tomu krize středního věku, neprodal by někdo 944? Peckovní fotky, hodinky i aranžmá! před 9 hodinami, Sphinxx napsal: Tak já mám Samsunga také, klasickou S22 vystřídala po pádu 52 5G nebo jak to je. Vím, že jsme si o tom psali několikrát, že fotíš mobilem, zkoušel jsem to taky, ale vůbec mi to nevyhovuje. Já si musím nastavit foťák a prakticky všechny fotky zde a to i na ruce jsou foceny na foťák, halt stará škola. Na druhou stranu teda to co vykouzlíš z toho Samsunga je fakt neskutečný. Ale předpkládám, že k tomu bude nějký program na úpravu a dodělání nebo se pletu? A já měl za to, že to poctivě jedeš přes foto ... jinak po pádu S22 už to mám úplně stejně, jako Ty, 11 je strop. @chief: Palec nahoru za Oris, jsou moc pěkné. Davide, Canonem jedu fotky pro recenze, lumi a velká makra. Protože mám krátké ruce a nevhodné objektivy, tak je pro mě wristshot zrcadlovkou celkem problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 před 8 minutami, Vit napsal: Peckovní fotky, hodinky i aranžmá! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Jedna bezpečná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majke Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Fotí se hodně těžko... ale jsou fajn! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 emeuvrjmbgerukrhmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 V 1. 12. 2022 v 17:26, Kid_A napsal: krasny zada!!! Díky. Dneska Bulova na super pohodlným canvasu od britského výrobce Haveston. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se