MíraMíra Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Odesláno 20. února 2023 před 5 hodinami, Dokusan napsal: Bronzovky se zeleným Ombré cifrem. Po Alpinistech moje druhé a aktuálně jediné zelené Pěkný sou
Vit Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Odesláno 21. února 2023 před 14 hodinami, Dokusan napsal: Bronzovky se zeleným Ombré cifrem. Po Alpinistech moje druhé a aktuálně jediné zelené moc pěkné --------------------- jedna víkendovka
paya01 Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Odesláno 21. února 2023 Glycine Airman. Děkuji za super servis @ONYX servis hodinek
DarylVanHorne Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Odesláno 21. února 2023 Právě vysazují rodinku na svahu u Schladmingu, tak posílám pozdrav s Dachsteinem v pozadí
bluman Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Odesláno 21. února 2023 15 hours ago, DarylVanHorne said: Tohle je neskutečně povedená hodinka - jedny z nejhezčích Carrera Každé jejich foto obdivuju - gratuluju A taky mne to nahlodává ke koupi nějakých Carrera Diky moc. Moje prve . A laska stale trva . Som si nasadil latku pekne vysoko hned na zaciatku , ale to som si este myslel, ze si idem kupit len dvoje hodinky
DarylVanHorne Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Odesláno 21. února 2023 před 34 minutami, bluman napsal: Diky moc. Moje prve . A laska stale trva . Som si nasadil latku pekne vysoko hned na zaciatku , ale to som si este myslel, ze si idem kupit len dvoje hodinky První Carrera, nebo první hodinky vůbec?
bluman Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Odesláno 21. února 2023 (upraveno) 20 minutes ago, DarylVanHorne said: První Carrera, nebo první hodinky vůbec? Prve seriozne hodinky vobec 🫢. Ja som tu take ucho zelenacske. Po celom zivote prakticky bez hodiniek, som tieto Carrery kupil pred necelymi 2 rokmi. No a potom sa to trochu rozbehlo... Prave som rozbalil balicek z Indonezie: Upraveno 21. února 2023 uživatelem bluman
Gulas Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Odesláno 21. února 2023 Já dnes oprášil jedny starý japončíky...
DarylVanHorne Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Odesláno 21. února 2023 před 2 hodinami, bluman napsal: Prave som rozbalil balicek z Indonezie: A rozběhlo se to hezky, tyhle Seika jsou super Tak gratuluju a ať ti dlouho tikají
Návštěvník enrico156 Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Odesláno 21. února 2023 Než je nafotím do inzerce, tak si je ještě trochu užiju
Kostra Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Odesláno 21. února 2023 Prve seriozne hodinky vobec 🫢. Ja som tu take ucho zelenacske. Po celom zivote prakticky bez hodiniek, som tieto Carrery kupil pred necelymi 2 rokmi. No a potom sa to trochu rozbehlo... Prave som rozbalil balicek z Indonezie: Moc hezké kukačky Já stále suby
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se