Kostra Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Deset let jsem po nich pokukoval a dnes se konečně stalo. Super suvenýr z Mnichova:-)Veliký dík Vintageloverovy za za cenné rady před nákupem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 před 11 minutami, Kostra napsal: Deset let jsem po nich pokukoval a dnes se konečně stalo. Super suvenýr z Mnichova:-) Veliký dík Vintageloverovy za za cenné rady před nákupem Jsou boží, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Klasika, u mne teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 16 minutes ago, Kostra said: Deset let jsem po nich pokukoval a dnes se konečně stalo. Super suvenýr z Mnichova:-) Veliký dík Vintageloverovy za za cenné rady před nákupem Velka parada, gratulujem Tiez uz nejaky cas uvazujem nad vintage Heuer, ale este som sa nenazbieral odvahu (ci skor dostatocne info ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 tak ja to od super hujerov vratim do obycajneho sveta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Už mám hlad, že bych snědl i ta párátka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 (upraveno) před 52 minutami, Prochy68 napsal: Paradnicky. Ja furt to samy, aspon jsem je.. feminizoval:) Jinak teda jak jsem se quartzu vyhybal, musim rict ze ten luxus podivat se na hodinky a bejt si stoprocentne jistej, ze je presne tolik hodin a minut co ukazujou, vlastne neni k zahozeni.. Upraveno 12. října 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 @Prochy68- super,sedi pekne,jeste ,ze si je vzal,usetril jsem @Kostra- Nádherné,jedny z malá hodinek ,které bych jeste rad zkusil. @Tichus- Mas ted kazdy den jiny kousek,jeden lepsi než druhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 @Micey Diky, ja prave zvazoval jesli taky nejaky GS, ale nakonec me zlakal ten Oris400 kalibr. @Pivas Diky, uvidime jak dlouho mi vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 před 45 minutami, Micey napsal: Paradnicky. Ja furt to samy, aspon jsem je.. feminizoval:) Jinak teda jak jsem se quartzu vyhybal, musim rict ze ten luxus podivat se na hodinky a bejt si stoprocentne jistej, ze je presne tolik hodin a minut co ukazujou, vlastne neni k zahozeni.. Tak ono existuje quartz, QUARTZ a GS SUPRDUBR QUARTZ! Pěkný je máš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 AK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 NY0040 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Podzimní modráky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Bambino di Brno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 před 5 hodinami, Kostra napsal: Deset let jsem po nich pokukoval a dnes se konečně stalo. Super suvenýr z Mnichova:-) Veliký dík Vintageloverovy za za cenné rady před nákupem Tak to je ovsem pecka!!! Velka gratulacia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Na hodinky seru, boty jsou lepší 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 před 5 minutami, Jeronimo napsal: Na hodinky seru, boty jsou lepší Iron ranger? Co přesně za barvu to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 před 1 minutou, Fade napsal: Iron ranger? Co přesně za barvu to je? Ano. Red Wing IR Copper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Konečně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Zatím dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se