Kostra Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Dnešek byl skvělej Gratulace k novému přírůstku do rodiny A měl jsi u toho fajn hodinky;-) 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejduko Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu V 11. 11. 2024 v 18:01, bluman napsal: Ta lososova ma nieco do seba , moc pekne to je. Alebo to je marhulova? skôr je to salmon dial čiže losos 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu před 9 hodinami, Povidláček napsal: Dnešek byl skvělej Velká gratulace! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu před 9 hodinami, Povidláček napsal: Dnešek byl skvělej Velká gratulace! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu před 10 hodinami, Povidláček napsal: Dnešek byl skvělej Gratuluji k novému přírůstku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Kafe musi byt 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu dycky když si dám na ruku tyhle hodinky, tak si řikám, že jsou to nejkrásnější hodinky co mám. v tom bych neviděl žádný problém. znejistím však, když si vzpomenu na včerejšek. po poledni jsem si nasadil lhc a okamžitě si řekl: to jsou nejkrásnější hodinky co mám. Když jsem si nasadil sarxy, měl jsem stejný pocit. etc. Kde je problém? Za A/ mám hodně krásných hodinek a všechny mi dělají mimořádnou radost. B/ nedovedu rozpoznat nejkrásnější hodinky, co mám. C/ nejsem intelektuálně kompetentní, mé závěry jsou padlé na hlavu. D/ nejsem psychicky kompetentní, mé závěry jsou padlé na hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Stále 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Přátelé ještě jednou velký dík za krásná slova No a na ruce překvapivě pořád:-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Fucking weather. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Babysitting a Primky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 13 hours ago, Povidláček said: Dnešek byl skvělej Velka gratulacia k prirastku najvzacnejsiemu . A prckovi vela zdravia, nech robi radost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu (upraveno) Mel to dnes byt sváteční den, takže tyhle, ale bohužel den stoji zaprd. Hodinky uz dnes měnit nebudu. Upraveno 13. listopadu uživatelem kuncák7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejduko Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Stále Steiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Díky všem kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu před 2 hodinami, Kostra napsal: Přátelé ještě jednou velký dík za krásná slova No a na ruce překvapivě pořád:-) To je ale překvapení . Myslím, že teď je tu budeme vídat častěji ne? Což je super, tak to sem syp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se