FantasticFabio Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna před 28 minutami, OndraPod napsal: Jo ty sou doprkna dobrý….. jen by asi potřebovali nařídit na novej rock 25 ! Jestli teda fotečka není včerejší ! 1
Tomix Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Všetko dobre vinšujem v novom roku. Hlavne veľa zdravia, šťastia, úspechov, pohody a nech vám to tiká 2
Luky Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Přeji vše nejlepší do nového roku, ať nám to tiká. Na ruce nový přírůstek, co Ježíšek nestihnul pod. 2
Axel Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna (upraveno) The show must go on..2025 Upraveno 1. ledna uživatelem Axel 3
mlsoun1 Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna před 43 minutami, milomac napsal: Černý cifr se změnil odrazem od ohnivého nebe Být ten cifr takto barevný,tak už je mám doma
kaktusář Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna před 9 minutami, mlsoun1 napsal: cifr takto barevný,tak už je mám doma nápodobně 1
chief Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Tak co profíci, Kolik už máte objednanejch hodinek? Já zatím už jedny, a možná dneska v noci tam bouchnu druhý Oboje tůly jako prase 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se