ATOM Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 2 hodinami, horskjan napsal: Po hooodně dlouhé době jsem vzal své oblíbené Alpinisty na prodloužený víkend... ️️ ty vidim po dlouhe dobe, jsou krasne 1
horskjan Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Před hodinou, ATOM napsal: ty vidim po dlouhe dobe, jsou krasne Díky, i já je mám pořád (hodně) rád Na ruce byly naposledy někdy v půlce září, pak chvíli 007 a Aquis a od začátku listopadu jen Ward 12ky... Ty ale půjdou za pár dní zpět, předpokládám
Kupa54 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Tak jsem se dočkal, díky Berte. Jsou lehké a pohodlné. 7 2
Arthur N. Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května na detskem hristi fotim hodinky a maminky se boji, ze jsem nejakej uchyl 6 4
Kupa54 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Já vypadám jako úchyl, ať si fotím hodinky kdekoliv. 4
Tezafishing Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Dnes bez polibku tak aspoň že mam své rostlinky 7
Stodic Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května (upraveno) Spolucestujici z Bílého kamene a jeste špatně nastavený datum Upraveno 1. května uživatelem Stodic 4
Kupa54 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 58 minutami, Tezafishing napsal: Dnes bez polibku tak aspoň že mam své rostlinky Den jest ještě mlád 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se