Ivanhoe34 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června V 18. 6. 2025 v 10:41, ATOM napsal: CWC nonstop na ruce. Jsem spokojeny jak zelva Nemas ten seatbelt nato nahodou zo strapshopu? Ja som dnes prebral zasielku, tento modry som si vzal... tiez nemozem byt spokojnejsi 5 2
ATOM Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 13 minutami, Ivanhoe34 napsal: Nemas ten seatbelt nato nahodou zo strapshopu? Ja som dnes prebral zasielku, tento modry som si vzal... tiez nemozem byt spokojnejsi Nene, ja mam single pass odtud https://jelsdal.com/products/vintage-military-single-pass-nylon-watch-strap-khaki
Ivanhoe34 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 17 minutami, ATOM napsal: Nene, ja mam single pass odtud https://jelsdal.com/products/vintage-military-single-pass-nylon-watch-strap-khaki no podla ceny to vyzera byt luxus a tie nenapadne ale zaroven originalne hodinky na nom, proste zazitok z nosenia 24/7 aspon ja si tie svoje tak uzivam len tych nato strapov som posledny cas dokupil asi viac nez by som mal
ATOM Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 2 minutami, Ivanhoe34 napsal: no podla ceny to vyzera byt luxus a tie nenapadne ale zaroven originalne hodinky na nom, proste zazitok z nosenia 24/7 aspon ja si tie svoje tak uzivam len tych nato strapov som posledny cas dokupil asi viac nez by som mal No ja nevim, podle me je to na jedno brdo. Kus predrazeneho hadru Jako jo, je udelany hezky a precizne vcetne poctive udelane spony, ale i tak. Ted v teplych dnech je to jasna volba, do vody mam nachystany lehky gumak stejny jako vloni, osvedcil se. 6 4
nazdarhodiny Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června ja mam dnes hodinkovy punk - skladacka - a ta vase diskuze mi pripomnela, ze sem ji hodil na pasek, co me prisel draz nez hodinky, ale mam ho rad. Zvrchu canvas, zespoda kuze 2 1
Radek124 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Úplně na ruku se mi toho rohatýho fešáka dávat nechtělo... 2
bacil.357 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Nějakou dobu tady s nimi budu otravovat.... 3
chief Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června On 6/18/2025 at 3:10 PM, kaktusář said: ...akorát uvažuju, že další LHC poříím spíš tu menší verzi ale furt nevím... protože na větší hodinky je zas dobře vidět, ha ha.. malé jsou pohodlné, ale nebaví mě, jak jsou malé... prostě normální chronoschíza... no tohle nevymyslis. A i kdyz jo, dalsi mesic to bude opacne. Zatim si namlouvam, ze menzi hodinky jsou dobry/pohodlny na kancl diving (41) a vetsi (43) jako tool watch a jak rikas, je na ne dobre videt atd No a pak se kouknu na Garminy co nosim na cviceni (46) nebo Gecka (taky nektery macaty) hlasite se zasmeju a zivot jde dal 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se