Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 62,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2129

• Akam

1438

• Vit

1361

• kaktusář

1207

Odesláno
před 33 minutami, AndyAaron napsal:

Vypadaji vyborne, ale za me uz je obri ta velikost a taky by konecne mohli reinkarnovat sword hands. Temhle utilitarnim modelum by to vic sedlo nez skeletony.

Mohly by být hlavně nižší, i když část z té výšky dělá vypouklé sklo. Ty sword hands jsou dobrej point, ale mam trochu pocit, ze ty skeletony jsou uz tak moc v DNA bondovek, ze se jim to nebude chtít pouštět. Stejně jako heliák, kterej většina lidi nepotřebuje. 

Odesláno

Na dnesnej lahkej turistike to najlahsie a najpohodlnejsie co mam. Predpoved bola zastrasujuca, ale nakoniec ani kvapka a krasne slnecno 🙂

20250729_164057.thumb.jpg.15f852170fadf5b1d14a35220e426421.jpg

20250729_151355(1).thumb.jpg.bd5615e393c18245f192b94b0bf65903.jpg

• Like 5
Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Greenhornik napsal:

Mohly by být hlavně nižší, i když část z té výšky dělá vypouklé sklo. Ty sword hands jsou dobrej point, ale mam trochu pocit, ze ty skeletony jsou uz tak moc v DNA bondovek, ze se jim to nebude chtít pouštět. Stejně jako heliák, kterej většina lidi nepotřebuje. 

Souhlas. Ta tloušťka za me takovy problem není, a ano, dela to opticky to vypoukle sklo. Skeletony k Bondovkam patří, ty mecove ručky ala vetsi PO, bych tam taky necpal. Ale nevim co jsi myslel těmi skrytými funkcemi?? Push vychytávka na spone je na těch mých starých. Jinak easter egg vychytavky nechápu.. Jsou to obyčejné jednoduché tooly😇

Upraveno uživatelem Postal80
Odesláno
Souhlas. Ta tloušťka za me takovy problem není, a ano, dela to opticky to vypokle sklo. Skeletony k Bondovkam patří, ty mecove ručky ala vetsi PO, bych tam taky necpal. Ale nevim co jsi myslel těmi skrytými funkcemi?? Push vychytávka na spone je na těch mých starých. Jinak easter egg vychytavky nechápu.. Jsou to obyčejné jednoduché tooly

Myslel jsem Omegu obecně, ne zrovna tyhle hodinky. Těmi vychytávkami jsem myslel třeba ty oranžové akcenty, u moonů DON, logo na hesalitu, u limitek pak třeba silueta Bonda, čoklík na dýnku atd. Jenom plácám. U Rolexu tohle hraní vidím jen u Celebration dialu a pak v těch specialitkách.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 5 hodinami, Prochy68 napsal:

Ráno jsem jel.kolem a teď jdu si Blatny 😀

Hezkyyy 😃..my Abertamy

Odesláno
před 3 minutami, Stodic napsal:

Hezkyyy 😃..my Abertamy

Ta Rolava už je proflakla, kolik tam bylo lidu? V 8 hodin ani auto, chvíli jsem přemýšlel jestli zastavit ale pak říkám, určitě tam nic nepribylo tak jsem jel dál 😀

Odesláno

@tommasini Diky!
Mel jsem puvodne zlate King Quartz. Rikal jsem tomu, ze to jsou moje hodinky na duchod. Jenze pak se najednou objevil zajemce a ja potreboval prachy, tak jsem podlehl a pustil je. Tak si to ted aspon castecne kompenzuju. Do duchodu daleko, tak na sehnani dalsich duchodcovek je casu dost :)
7fa8c07595be34865bda69001c24b64e.jpg

51452f2c7e9fff9a0d1a38408388ac40.jpg

• Like 6
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 11 minutami, AndyAaron napsal:

@tommasini Diky!
Mel jsem puvodne zlate King Quartz. Rikal jsem tomu, ze to jsou moje hodinky na duchod. Jenze pak se najednou objevil zajemce a ja potreboval prachy, tak jsem podlehl a pustil je. Tak si to ted aspon castecne kompenzuju. Do duchodu daleko, tak na sehnani dalsich duchodcovek je casu dost :)
7fa8c07595be34865bda69001c24b64e.jpg

51452f2c7e9fff9a0d1a38408388ac40.jpg

Tyhle jsou důstojný nástupce👍

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...