nizkotucnytvaroh Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Škoda jen, že ta pavučina přes kterou je to foceno, není ni za mák vidět 12
Postal80 Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 5 hodinami, bandicoot napsal: Narozdíl od nových strojků, s tímhle základem žádný problém. Po čtrnácti dnech… V pohodě jen 40 minut do plusu 1 5
Arthur N. Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 1 hodinou, Mason-Mac napsal: Tady už to kuká i na stromech Supr uroda pomerancu! 2
bandicoot Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 2 hodinami, Postal80 napsal: V pohodě jen 40 minut do plusu Samozřejmě, že to takhle neni furt, tohle je spíš náhoda. Týdny strávený v kanclu, výlety a chozením, vynášením tuny a půl krámů z garáže, rozborkou velké trampolíny. Hospodou (nejednou), X hodin u GTA na PS, válením. Vlastně ideálně naladěný.
Tomahawk77 Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 35 minutami, ATOM napsal: Vyrobeno v ČR Tyhle jsem nedavno prodal a zacinam trosku litovat
Kex Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Konečně mám ty správný hodinky Po letech lítání jsem dospěl k pilotkám. Doma jsou týden a zatím jsem naprosto unešen vším. Alpina Startimer Pilot Automatic. 4 1
Radek124 Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Málem bych zapomněl - dnes pro změnu saský karbón & Panoramadatum 3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se