FantasticFabio Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října před 16 hodinami, mlsoun1 napsal: Krásné hodinky s ještě krásnějším pozadím Jo to je krbjá myslel , že sousedovi hoří stodola….. 1
ATOM Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října Před hodinou, mlsoun1 napsal: Dobré ránko Tez preji. Hmm v Beskydech pocasi zatim nic moc, ale uz se to pomalu trha. 6 1 2
mlsoun1 Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října Musel jsem to prostě zkusit,bo se mi to libi 7
ladvach Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října Jediné ze všech které mám, ale už bych je znova nekoupil. 1 1
kaktusář Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října před 11 minutami, Kupa54 napsal: jestli nahodou nejsi v kralovstvi velkeho studnicky... 2
Daemonultimate Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října Číslíčka za ozubený kolečka, je víkend, tak si ho užijte 5
Luky Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října V 16. 10. 2025 v 21:33, baza napsal: E5 Hraju si... Tak TH Connected bych tu nečekal, kord E5 krátce po představení. Nějaký postřehy? Mám E3, který aktivně skoro denně nosím (práce, fitko) a přemýšlím, že je pustím a pořídím novější.
FantasticFabio Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října Před hodinou, laroaz napsal: Jo ty polárky jsou super ! To se to pak pečou dorty, když je takovej mustr ! Taky se k nim jednou dostanu. A to datum nejde seřídit ? To by mi mrzelo! Takový parádní hodinky…..
Gustaf Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října (upraveno) Dajving na zahradě.... Upraveno 18. října uživatelem Gustaf 2
laroaz Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října před 31 minutami, FantasticFabio napsal: Jo ty polárky jsou super ! To se to pak pečou dorty, když je takovej mustr ! Taky se k nim jednou dostanu. A to datum nejde seřídit ? To by mi mrzelo! Takový parádní hodinky….. Díky datum seřízený samozřejmě je, akorát špatnej úhel, že není vidět "1", jestli máš tohle na mysli
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se