Vit Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 před 2 hodinami, Rici-Pici napsal: ..a ještě trocha detailu Krásné hodinky. ---------------------------------------- Já pokus o sjednocení textury číselníku a košile. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 K teplákům do kanclu nejsou špatný ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Dneska za pět... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Omegy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Propisky na sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 před 27 minutami, Kostra napsal: Propisky na sněhu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty jsou fakt parádní! Já mám z nošení mých lepších kousků (Omega PO a Breitling SOH) v zimě obavu, jelikož jsem ze Šumavy a teď všude sníh, led, vítr, tak je mi při představě, že mi ujedou nohy, švihnu s nimi o zem, docela mdlo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Dneska Suma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 před 4 hodinami, Kid_A napsal: Omegy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. před 3 hodinami, shewcza napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Máte to luxusní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 před 3 hodinami, Radek Cigi napsal: Ty jsou fakt parádní! Já mám z nošení mých lepších kousků (Omega PO a Breitling SOH) v zimě obavu, jelikož jsem ze Šumavy a teď všude sníh, led, vítr, tak je mi při představě, že mi ujedou nohy, švihnu s nimi o zem, docela mdlo . To se u nás v Jeseníkách nemůže stát A díky moc za pochvalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Dneska všelijak...nejdřív mechanický chronograf a pak trů GMTýčka za dvojku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Jedna večerní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 před 9 hodinami, kloubik napsal: Jedna večerní Moc povedená fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 před 10 hodinami, kloubik napsal: Jedna večerní Parádní fotka, já klasika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Diky panove. Mobil + Snapseed, je to casto takovy pokus omyl. Ale nadseni zatim neopada, prestal jsem je sundavat i na spani, tak jeste nejaky cas to tady bude ode mne asi dost monotematicke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 02.02.2022... Fajn Kdo má nějaký digitálky...? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 IWC Mark XII na zeleným natu. Tohle je prostě skvělý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se