RadekB Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Steinhart 47 titan Zentralsekunde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 před 5 minutami, junior300 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. wow, tomu říkám fotka, super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Na Kapitána Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Nova radost Gratulace Já dnes stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Přišel řemínek a hned je to lepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Venčím Nomosy a Aimynku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Dneska P01 s novou GMT ručkou (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 před 27 minutami, Muffik napsal: wow, tomu říkám fotka, super Diky za pochvalu před 26 minutami, Kostra napsal: Gratulace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já dnes stejně Dik Ved si ma s tvojimi aj pekne drazdil, odkedy ich mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Azuro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Dial Artist Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Konečne na ceste domov. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Rozloučit se s palmou a domů do hodinkovnice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 před 7 hodinami, junior300 napsal: Nova radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. pajáda.. super foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 před 4 hodinami, Jarett napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super fotka... Já večerní koule.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 (upraveno) před 17 hodinami, jenik77 napsal: hm, já těch Barton gum mám spoustu, ale ať to mačkám, jak chci, přijdou mi všechny barvy stejné:-) stejně měkké, jako ta černá... K focení jsem se zatim nedostal, dlužím tu ale aspoň pár vět, sorry za plevel. Od Bartona mám tropic strapy, sailing cloth strapy, ale pokud jde o Elite Silicon, mám jen čtyři černé a dvě šedé gumy (protože nabídka v šíři 21mm je omezená). Černé jsou z jednoho materiálu, měkoučkého a na omak hebkého, sametového. Šedé jsou dvouvrstvé, vespod stejný černý matroš jako u černých, navrch tvrdší šedý materiál, který je na omak jiný (není "hebký"). Buď to dělá nějaká příměs v silikonu, nebo není šedá vrstva silikon. Maji to oba šedé Elite kupované s odstupem půl roku, takže šarží to spíš nebude, i když ani to vyloučit nelze. Že jsou moje šedé tvrdší vidím každý den při provlékání konce řemenu očky - je to proti černým fakt znát. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. února 2022 uživatelem martar Přidáno foto, ať nejsem off topic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Dnes Tisó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Wempečka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se