AndyAaron Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 Tak ode dneska se uz taky musim ptat jestli mam chut na pivo a jestli dostanu nejake kapesne, treba na nakup Chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 před 27 minutami, AndyAaron napsal: Tak ode dneska se uz taky musim ptat jestli mam chut na pivo a jestli dostanu nejake kapesne, treba na nakup Chronomagu Ale ale.. Tak gratulace a ať vám to klape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 Ale Ondro, no parada, tak vela stastia a nech vam to hodne dlho klape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 Moje prve automaty z cias, ked som zacinal studium na vysokej skole. Viete si predstavit, student = ziadne peniaze vo vrecku a tak som ich po case predal @Elmelund a dohodol som sa s nim, ze ak ich bude v buducnosti predavat, tak nech mysli na mna. Slovo dodrzal a tak sa takmer po 10 rokoch dostali opat ku mne, sice to trvalo, kedze boli poslane k rodine na Slovensko a nasledne mne do Kanady, ale predsa. Kruh sa uzavrel a ostavaju doma navzdy ako spomienka na casy studentske a moje chronomagorske zaciatky. Dakujem! PS: uzivame slnecne pocasie so syncekom pri pacifiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 Tak konečně definitivky, miluju je, jsou jednoduché a přesto úplně jiné než všechny ostatní…ta přesnost je zatím nejlepší a stabilní…Sedí ti perfektně. Ja jedu na vlně starých vlnek a dělají mi radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 Tak ode dneska se uz taky musim ptat jestli mam chut na pivo a jestli dostanu nejake kapesne, treba na nakup Chronomagu Nic si z toho nedělej,tuhle blbost udělá člověk jednou,dvakrát,třikrát -no prostě párkrát za život Ale ne,gratuluji a hodně štěstí novomanželum Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 @rekib1 V tom případě provoz zahájen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 @AndyAaron Gratuluji Tak ať jste šťastni. Počasí Vám přálo, tak ať máte i všechny další dny bez mráčku PS: Ano na začátku ti ještě chvíli dovolí se ptát, pak už se raději neopovažuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 Chlapi, dik. Je fakt, ze dnes nam to vyslo primo ukazkove, tak snad to tak bude pokracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 před 8 hodinami, patprom napsal: před 10 hodinami, rekib1 napsal: Tak konečně definitivky, miluju je, jsou jednoduché a přesto úplně jiné než všechny ostatní…ta přesnost je zatím nejlepší a stabilní… Sedí ti perfektně. Ja jedu na vlně starých vlnek a dělají mi radost ….stará klasika nikdy neomrzí……jinak díky! před 7 hodinami, DarylVanHorne napsal: @rekib1 V tom případě provoz zahájen Yes…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 před 4 hodinami, Vlcak1980 napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Sakra, tyhle Tudory me strasej v hlave. Moc pekny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmelund Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 před 11 hodinami, Tommy_PP napsal: Moje prve automaty z cias, ked som zacinal studium na vysokej skole. Viete si predstavit, student = ziadne peniaze vo vrecku a tak som ich po case predal @Elmelund a dohodol som sa s nim, ze ak ich bude v buducnosti predavat, tak nech mysli na mna. Slovo dodrzal a tak sa takmer po 10 rokoch dostali opat ku mne, sice to trvalo, kedze boli poslane k rodine na Slovensko a nasledne mne do Kanady, ale predsa. Kruh sa uzavrel a ostavaju doma navzdy ako spomienka na casy studentske a moje chronomagorske zaciatky. Dakujem! PS: uzivame slnecne pocasie so syncekom pri pacifiku Jsem rád, že to dopadlo Mimochodem to byly i moje první automaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Ranní sendvič... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 před 10 hodinami, AndyAaron napsal: Chlapi, dik. Je fakt, ze dnes nam to vyslo primo ukazkove, tak snad to tak bude pokracovat Velka gratulacia v prvom rade. Hodinky "sedia" perfektne. Este tak kombo zapästia s hodinkami od pani AndyAaronove a mohlo by to ist do pamätihodnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Velká gratulace členovi! A zase mikrobrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Bucherery v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se