Radek124 Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Emzáckou ektoplasmu v lese... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 před 6 hodinami, jenik77 napsal: Díky, kluci! Jsem rád, že jsem kdysi šel do těch 38mm, takhle je to přesně akorát:-) Souhlas, 38 je akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Aquis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 EZM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 před 43 minutami, Ondrej71 napsal: Aquis Velmi povedené potápky, to se Orisu hodně povedlo. Obzvlášť v kombinaci s tímhle strojkem je to luxus Jak jsi s nimi spokojený? A abych jen nekecal, opět Hamilton s manuálním nátahem r 1970. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichi Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Když je nikdo nechce, nezbude mi, než je nosit:-) Chronomagorství občas vyžaduje oběti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Seš srdcař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 pekné ja dnes nové youngtimery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Sám to nechápu, ale na Rolády se práší a já už 3 týdny na ruce toto, experimentuju s řemeny a baví mě. Nevejdou se pod rukáv, ale to nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se