EpsteinBarr Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 asi ostanu niekolko dni na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Ušmudlaný Rolexky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Odkedy ich mám, iné na ruke neboli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 @Willie McBride ani sa necudujem. Fajn vediet, ze sny sa obcas plnia. Mas to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 před 22 hodinami, Radek Cigi napsal: Skvělý nákup! Aquisy (černý číselník a oranžové indexy) jsou moje první "švýcary". Mám je skoro 5,5 roku, nosím je poměrně dost (a hlavně strašně rád) a Sellitu 200 mohu jen chválit - od začátku mi dělají +4 až 5 sekund denně. Takže, ať Ti dělají radost - za mě krásné a kvalitní hodinky. Díky. Kvalitou zpracování mě strašně překvapily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 - novoměstské oblekovky z počátku 80. let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Před hodinou, junior300 napsal: @Willie McBride ani sa necudujem. Fajn vediet, ze sny sa obcas plnia. Mas to super. Dík, sú neskutočne pohodlné a strašne sa z nich teším. Mám ich už nejaký ten piatok, no teším sa z nich rovnako, ako keď som si ich v Prahe dával prvý krát na ruku, len ma trošku mrzí, že ostatné kúsky v mojej hodinkovnici sú teraz trošku zanedbávané. No aj ich čas znovu príde, nech je nejaká zmena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 V Budějovicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Týden se mnou a dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 23 hours ago, tlotlo22 said: Sedí jim hodně Dik! Tento uprsany tyzden na ruke dajvery skoro furt . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Koule jako boule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 (upraveno) před 14 hodinami, LudvikVanBetoven napsal: @DarylVanHorne @Kid_A Dobry vecer, panove! Sorry za offtopic, ale protoze jsem taky rodic a lidumil, chtel bych vas ve vsi ucte a slusnosti pozadat, jestli by nebylo mozne, kdyz si fotite ty volantovky, aby na tom tachometru v pozadi byla v tu chvili vzdycky nula? Uklidnilo by me to Diky! Upraveno 7. června 2023 uživatelem Kex preklep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se