Kostra Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Deset let jsem po nich pokukoval a dnes se konečně stalo. Super suvenýr z Mnichova:-)Veliký dík Vintageloverovy za za cenné rady před nákupem
Daemonultimate Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 před 11 minutami, Kostra napsal: Deset let jsem po nich pokukoval a dnes se konečně stalo. Super suvenýr z Mnichova:-) Veliký dík Vintageloverovy za za cenné rady před nákupem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou boží, gratuluju
Daemonultimate Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Klasika, u mne teda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bluman Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 16 minutes ago, Kostra said: Deset let jsem po nich pokukoval a dnes se konečně stalo. Super suvenýr z Mnichova:-) Veliký dík Vintageloverovy za za cenné rady před nákupem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Velka parada, gratulujem Tiez uz nejaky cas uvazujem nad vintage Heuer, ale este som sa nenazbieral odvahu (ci skor dostatocne info )
EpsteinBarr Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 tak ja to od super hujerov vratim do obycajneho sveta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tichus Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Už mám hlad, že bych snědl i ta párátka...
Micey Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 (upraveno) před 52 minutami, Prochy68 napsal: Paradnicky. Ja furt to samy, aspon jsem je.. feminizoval:) Jinak teda jak jsem se quartzu vyhybal, musim rict ze ten luxus podivat se na hodinky a bejt si stoprocentne jistej, ze je presne tolik hodin a minut co ukazujou, vlastne neni k zahozeni.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. října 2023 uživatelem Micey
Pivas Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 @Prochy68- super,sedi pekne,jeste ,ze si je vzal,usetril jsem @Kostra- Nádherné,jedny z malá hodinek ,které bych jeste rad zkusil. @Tichus- Mas ted kazdy den jiny kousek,jeden lepsi než druhy.
Prochy68 Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 @Micey Diky, ja prave zvazoval jesli taky nejaky GS, ale nakonec me zlakal ten Oris400 kalibr. @Pivas Diky, uvidime jak dlouho mi vydrzi
Locky Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 před 45 minutami, Micey napsal: Paradnicky. Ja furt to samy, aspon jsem je.. feminizoval:) Jinak teda jak jsem se quartzu vyhybal, musim rict ze ten luxus podivat se na hodinky a bejt si stoprocentne jistej, ze je presne tolik hodin a minut co ukazujou, vlastne neni k zahozeni.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak ono existuje quartz, QUARTZ a GS SUPRDUBR QUARTZ! Pěkný je máš!
Campino Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 AK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalisport Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 NY0040 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Podzimní modráky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rendell Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Bambino di Brno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 před 5 hodinami, Kostra napsal: Deset let jsem po nich pokukoval a dnes se konečně stalo. Super suvenýr z Mnichova:-) Veliký dík Vintageloverovy za za cenné rady před nákupem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to je ovsem pecka!!! Velka gratulacia.
Jeronimo Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Na hodinky seru, boty jsou lepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Fade Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 před 5 minutami, Jeronimo napsal: Na hodinky seru, boty jsou lepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Iron ranger? Co přesně za barvu to je?
Jeronimo Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 před 1 minutou, Fade napsal: Iron ranger? Co přesně za barvu to je? Ano. Red Wing IR Copper
Ondrasss Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Konečně! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se