Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 21 hodinami, Karussell napsal:

Ty jsou super, když jsem "začínal" koukat po hodinkách a číst Chronomag, tyhle Eposy se mi moc líbily. Modré zůstávám v různých variacích věrnej pořád, jen vysněný oblekovky už vypadaj jinak :D 

(ne že by byly špatný, víte jak to myslím 🙂 )

A ať jen nekecám, od pátku celej víkend tahám tyhle epický akváče...

Eposy byly (teda ne tzhle] moje první švýcarský, ani už nevím jak jsem se k tý značce dostal. Je tu zbytečně zanedbávaná, přitom poslední dobou mají opravdu pěkný kousky - viz co tu má teď mistr @shewcza, že, Jardo ;) Oblekovky si představuju jinak, tyhle řadím do kategorie kosmickejch!

• Odpovědi 70tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2396

• Vit

1503

• Akam

1438

• kaktusář

1406

Odesláno
před 11 hodinami, MíraMíra napsal:

GS

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Míro, Míro (nebo MíroMíro, MíroMíro?), tyhle mě dráždí strašně dlouho a vždycky mně je někdo vyfoukne před nosem. No nic, aspoň jsem konečně mohl objednat gauč a začít dělat novej obývák ;)

Odesláno
před 1 hodinou, nickolas napsal:

Míro, Míro (nebo MíroMíro, MíroMíro?), tyhle mě dráždí strašně dlouho a vždycky mně je někdo vyfoukne před nosem. No nic, aspoň jsem konečně mohl objednat gauč a začít dělat novej obývák ;)

Možná ti udělá radost, že nejsi první, kdo mi to píše. :) Zatím jsem s něma maximálně spokojenej, ale kdyby náhodou, budu na tebe taky pamatovat. nicméně takovej, pohodlnej gauč, taky není vůbec k zahození. :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...