Bezous Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 Casio F-91W, začaly mě teď vzrušovat laciný hodinky, ostatně takových mám většinu ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Violoncello Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 Poslední letní den a má nová láska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 Tak dnes zase seika. Nosí se to dobře, zpracování super. Jen mě mrzí absence lumi, ale do Brd pod sirak si stejně vezmu jiné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 Dvakrat do stejne reky nevstoupis, do IDF Eterna Kontiki to jde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pivas Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 Violoncello- velká gratulace ať dělají radost.
villain83 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 před 26 minutami, Roman I. napsal: Dvakrat do stejne reky nevstoupis, do IDF Eterna Kontiki to jde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mam to stejne. Ted si je uzivam nejak vic, nez kdyz jsem je mel poprve. Nevim, jestli si zaregistroval muj post, co jsem daval pred nedavnem. Sehnal jsem katalog z roku 1977 i s puvodnim cenikem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Violoncello Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 před 29 minutami, Pivas napsal: Violoncello- velká gratulace ať dělají radost. Díky moc!
bandicoot Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 V 23.09.2020 v 10:16, junior300 napsal: Sturmanskie Gagarin 24h Čéče to je pěkný. Proč je ta mapa orientovaná vůči šipce takhle? Jakože když šipka na 24H tak je Rossija na středu? Líbí se mi to víc než verze s pointer ručkou na 24H lunetu.
lub Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 nový modrý kladiva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 Dneska opet sportovne, nejak jsem je zanedbaval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 před 2 hodinami, Roman I. napsal: Dvakrat do stejne reky nevstoupis, do IDF Eterna Kontiki to jde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. před 1 hodinou, villain83 napsal: Mam to stejne. Ted si je uzivam nejak vic, nez kdyz jsem je mel poprve. Nevim, jestli si zaregistroval muj post, co jsem daval pred nedavnem. Sehnal jsem katalog z roku 1977 i s puvodnim cenikem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co až je budete pořizovat potřetí, to si je teprve užijete :-))).
Dokusan Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 Malý bronzovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jenik77 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 EP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 před 1 hodinou, bandicoot napsal: Čéče to je pěkný. Proč je ta mapa orientovaná vůči šipce takhle? Jakože když šipka na 24H tak je Rossija na středu? Líbí se mi to víc než verze s pointer ručkou na 24H lunetu. Dakujem Sipka ukazuje na casove pasmo Kazachstanu (UTC/GMT + 6), kde je lokalizovany Bajkonur.
junior300 Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 před 42 minutami, prischera napsal: Dneska opet sportovne, nejak jsem je zanedbaval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kua z tohto ide taka pohoda, foto.
bandicoot Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 před 13 minutami, junior300 napsal: Sipka ukazuje na casove pasmo Kazachstanu (UTC/GMT + 6), kde je lokalizovany Bajkonur. Tak to jsem ani nečekal, že to je takhle domyšlený. Díky.
blackhead Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 EP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta M Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se