Tenglis Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Před hodinou, Ace84 napsal: Po dlouhé době BB chrona. Tvl, slza v oku. Tohle byly nejlepší a nejpřesnější hodinky, co jsem kdy měl. užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 (upraveno) Jojo. Jsou stále přesné. Mimochodem, nevím jestli to víš, ale k tobě se dostaly ode mě přes kolegu tady na fóru. Ke mě se po čase vrátily s tahem. :))) Upraveno 17. prosince 2020 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Dobře zacykleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Zvonilky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 vcera dnes a zitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 8 hodinami, Maxmillian napsal: Musel jsem ven... Schválně kolikrát se to sem nahraje dneska. Hmm.. Luxus, já v lese s HMLTN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Včera a dnes trocha nostalgie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Nová akvizice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Nádhera, asi se stavam fanouškem značky Sinn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Nejenom TySinn fakt nemá chybu.Já jsem na větvi z 556I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 6 hodinami, Micey napsal: No to di do prdele, na presne tydle koukam posledni rok a furt je nemam:) Kdes je kupoval? Sou teď jedny v prodeji. @emef dobrá fotka, ale chybí mi tam korále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 (upraveno) Musel jsem je koupit znovu. Keramika, titan, Valjoux Upraveno 17. prosince 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 26 minutami, mlsoun1 napsal: Nejenom TySinn fakt nemá chybu.Já jsem na větvi z 556I. Mám 556a a tyhle k tomu do páru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Tak to dej prosím foto vedle sebe,to musí být super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Diplomat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 38 minutami, mlsoun1 napsal: Tak to dej prosím foto vedle sebe,to musí být super Jsou každé úplně jiné a každé mají svoje kouzlo Sinn jsou příjemné časostroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Děkuji.Každé mají něco do sebe.Máš recht.Ale ty 556 prostě nemají chybu.Tak teď mi to bude vrtat hlavou.Chtěl bych raději model bez čísel,ale tyto vypadají taky šik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Včera a dnes trocha nostalgie. Paradni Heuery. Chronosplity se mi moc libi. Ja dnes konecne po vymene vsech (dvou) baterek opet funkcni Albatrosy tak trochu pribuzne tech Tvych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se