Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, A10 napsal:

Steinhart B-Mustr

47mm TITAN.

Prodat či neprodat, toť otázka? Velké ale.....♥️

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Já bych je nechal, sou fakt pěkný. Tady jsou tátovi Steiny.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
Odesláno
před 6 hodinami, nazdarhodiny napsal:

hodinky dobry 👍🏻, fotky povedene, ale ta smrkova plantaz je spis smutna 😢

njn, ale postupně to mizí...vysazujou se smíšený ... ale lepší takovej než žádnej :) 

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 23 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Takovejhle podobnej hajzlik mě kousnul předloni na podzim do nohy a fakt už ne. Hnisalo to snad 2 měsíce, na ploše velikosti cca pětikoruny permanentně kolem 10 jako kdyby beďarů, denně jsem je prořezával, vymačkával a sypal do nich framykoin. Ještě teď tam mám trochu flek. Loni v říjnu mě hryzl asi křižák do pr... a teda taky nic moc. Nový superschopnosti nikde. Takže hryznutí důrazně nedoporučuji. Nechat je žít, zbytečně nerušit.

Jseš si jistej že to byl pavouk? Měl jsem za to že lidskou kůži v čechách dokáže prokousnout jen Slíďák a Zápřednice jedovatá, kteří žijí snad jen na jižní Moravě, běžné druhy jako Pokoutník nebo Křižák ne.

Upraveno uživatelem Rybkin
Odesláno

Japonské hodinky nemusím. V tomhle případě bych se dokázal přemluvit. Monstrum jako ze zlého snů.                    Japanologové, prosím, jedná se o Seiko Prospex Sea PADI Special Edition ? Vlastní někdo ? Třeba do SZ. Díky moc.

• Like 5
Odesláno
před 3 hodinami, Rybkin napsal:

Jseš si jistej že to byl pavouk? Měl jsem za to že lidskou kůži v čechách dokáže prokousnout jen Slíďák a Zápřednice jedovatá, kteří žijí snad jen na jižní Moravě, běžné druhy jako Pokoutník nebo Křižák ne.

Doktor říkal, že to vypadá vyloženě na pavouka. I Google následně našel velmi podobné obrázky kousanců. Já přes léto žiju na zahradě v party stanu, spím na posteli z palet a do domu se stěhuju až když mě vyžene zima. V těch paletách toho žije..😁

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Snow napsal:

Japonské hodinky nemusím. V tomhle případě bych se dokázal přemluvit. Monstrum jako ze zlého snů.                    Japanologové, prosím, jedná se o Seiko Prospex Sea PADI Special Edition ? Vlastní někdo ? Třeba do SZ. Díky moc.

Vypadá to na Padi, ale luneta není originál. Jiné vroubkování, vystouplý lumi bod, Padi mají mít klasickou Pepsi modro červenou. Originál třeba zde: https://www.helveti.cz/seiko-srpe99k1-special-edition-padi?utm_campaign=hlavni&utm_medium=affiliate&utm_source=srovname_cz&srovnameczclid=cb432b4c-49ab-11f1-b905-bc2411008cd3

Taky mají neoriginální tah, asi strapcode, ten rozhodně není špatnej.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odesláno

to Jiří Sedlák: fajn, takže tak.

Avšak Pepsi luneta mi na hodinkách, přiznám se, vůbec nesedí. Ta individualizace na mém prvním snímku není špatná. Co říkáš ? 

• Like 4
Odesláno
před 6 hodinami, Snow napsal:

to Jiří Sedlák: fajn, takže tak.

Avšak Pepsi luneta mi na hodinkách, přiznám se, vůbec nesedí. Ta individualizace na mém prvním snímku není špatná. Co říkáš ? 

Úplně ne, koneckonců stříbrnou lunetu na nějakou verzi taky dávali a ten bod tak strašné netrčí. Strapcode tah je určitě plus. Mimochodem na téhle fotce je taky strapcode akorát jubilee. Taky dobrej. Mě se teda víc líbí Uncle straps, kvůli koncovkám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...