shewcza Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 @JoyStick Díky, moc tam toho zatím není, ale začíná to zde. Mám je teprve chvilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 před 37 minutami, Pivas napsal: Po dvou letech na chronomagu. Festiny vystridal bond. Prostě boží ! Přesně u tvýho příkladu jsem si uvědomil, že nemám do sněhu a do vody slušný hodinky. Takže jsem objednal a snad brzo dojdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 po delší době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Konečne GS na ruke sú fajnové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Nonstop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Doublepost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Pořád a stále dokola, ne a ne jít z ruky. Ten tah nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 před 8 minutami, patprom napsal: Nonstop Dlouho sem tu nebyl, nebo mi něco uteklo, každopádně gratulace Páťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Tak trochu fotbalověSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 před 3 hodinami, Frantik napsal: No konecne Díky chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 před 5 minutami, Pivas napsal: Díky chlape. No neni zač Ted si votevrel stavidla a uz to pojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Zima s Midem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Vsude je sedivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Nevim jestli tapa nebo mag, ale dnes to jede bud pomalu nebo dvojite. A nebo oboje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 před 3 hodinami, patprom napsal: Nonstop Je dobré vidět, že se i Pepsiny dají nosit normálně (na ruce) ... ----------------------------------------------------------------------- Já jsem se stal z potápče vojákem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Dlouho sem tu nebyl, nebo mi něco uteklo, každopádně gratulace Páťo Tož dík, nějaký ten pátek už je nosím a nešetřím je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Je dobré vidět, že se i Pepsiny dají nosit normálně (na ruce) ... ----------------------------------------------------------------------- Já jsem se stal z potápče vojákem: Tak jistě, koupil jsem si je na nošení, aby mi dělaly denně radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 To je správně, já se s tim taky neseru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Dnes dorazily, jen prodejce nejak "zapomnel" rict, ze je spatna baterka, tak zitra k hodinari a doufam, ze pujde jen o bateriiOdesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se