villain83 Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Taky Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 @Vit díky a máš pravdu, ale abych byl upřímný, nedávno se nad nimi houpala židle. Naštěstí sem si to včas rozmyslel. K rekordu jim ještě nějaký týden chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 tiez Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Krásný Seika, oboje dvoje U mě homeoffice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Tak jsem je zase nahodil na řemen. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil_Obecny Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 2 hodinami, JoyStick napsal: Co to je za referenci? Sem netusil ze victorinox dela takhle hezky rugged hodinky. Ja zas dneska letim. jak je to mysleno ta reference ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Stále jsou to mé nejpohodlnější hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 20 minutami, Emil_Obecny napsal: jak je to mysleno ta reference ?? Otázka sic není na mě, ale protože mě Tvé hodinky také zajímají, mrknul jsem na to a zřejmě jsem našel. Jsou fakt krásný. Jsou to ony, viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 2 hodinami, junior300 napsal: tiez Seiko To je ale pekna fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Zatím tedy v ruce, ne na ruce :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 42 minutami, Violoncello napsal: Otázka sic není na mě, ale protože mě Tvé hodinky také zajímají, mrknul jsem na to a zřejmě jsem našel. Jsou fakt krásný. Jsou to ony, viď? moc povedené, cena mě trochu zaskočila ... konečně zas něco nového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Paneraiky jsou na víkend ideál...akorat to počasí nějak nevychází... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uhkrtek Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Ruka škaredá ale brajtle nádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Nové krásky i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Dneska je venku fakt nevlídno, tooly to jisti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Dneska také Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 3 hodinami, Filip.J napsal: Krásný Seika, oboje dvoje před 2 hodinami, villain83 napsal: To je ale pekna fotka. Dik chlapi. Mam pozicane zrkadlo, je to o poznanie inde nez mobil. Este sa tak naucit fotit, ako niektori zdejsi mistri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Tvl konečně sem zapnul tu motýlovou sponu... A chtěl bych apelovat na výrobce. Jděte s těma motýle do pr....! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 (upraveno) před 18 minutami, junior300 napsal: Dik chlapi. Mam pozicane zrkadlo, je to o poznanie inde nez mobil. Este sa tak naucit fotit, ako niektori zdejsi mistri. Jsem špatně počítal, ty Seika jsou tady v krátké chvilce minimálně patery Ale ty tvoje mezi ně rozhodně patří Upraveno 29. ledna 2021 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 B-Uhren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se