Aetas Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 @AkamTy Tissotky fakt dobry, jen foto je zrcadloveSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 @Akam vytáhl jsem je z winderu a byla to rychlo fotka... :-( datumovku jsem vubec neřešil... :-( jsou to Hamilton Jazzmaster Traveler (H32585551)Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 19 minutami, Aetas napsal: @Akam Ty Tissotky fakt dobry, jen foto je zrcadlove Sent from my iPhone using Tapatalk Budu muset ty selfý obracet DÍKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 (upraveno) GS. Uz bych je rad vzal nekam do hospody a ne jen furt jednou za den na zahradu.. Upraveno 2. března 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 @Radek Cigi - díky, jo máš pravdu ta barevná kombinace je super,alespoň mě se líbí hodně. Měl jsem možnost zkusit i modré,taky se mi líbí hodně,ale černá vyhrála. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 22 hodinami, michalval napsal: tak to s nimi pořád (polo)koulím.. Ještě se ti ty (polo)koule neokoukaly? Že bys je třeba posunul dál, aby se pokochali i ostatní a až se za pár let všichni pokochají, třeba se dostane i na mě a nebude na to potřeba ani hypotéka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba558 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Par dnu takto, ale bohuzel nejsou moje Kazdopadne moc prijemne a neotrele hodinky na denni noseni. Na aligatorovi jsou elegantni, na gume zas sportovni. Prvni zkusenost s VC a naprosta spokojenost, teda az na tu cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 (upraveno) Ale jo, asi bych je unosil A at jen neplkam Upraveno 2. března 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Typ B a béčka to nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 @junior300 davas sem pravidelne paradni Monaco fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 (upraveno) před 5 hodinami, tombas napsal: Ještě se ti ty (polo)koule neokoukaly? Že bys je třeba posunul dál, aby se pokochali i ostatní a až se za pár let všichni pokochají, třeba se dostane i na mě a nebude na to potřeba ani hypotéka. Obávám se, že Tě nepotěším. Nejsem úplně typický "posouvač" hodinek, spíš konzerva a tyhle jsou díky Messnerovi pro mě hodně vytoužený. Ale dobrý je, že jich ještě po světě 6 kousků zbývá, kdybys chtěl EDIT: ano foto ze včerejška, ale na ruce imrvére. Upraveno 2. března 2021 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Domácí nošeníčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Fotit to nejde, ale nosí se to skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 před 3 hodinami, Karussell napsal: @junior300 davas sem pravidelne paradni Monaco fotky Tak to dakujem za pochvalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se