M3maniac Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Sakra, v roce 1983 to musela být frajeřina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 ...to musela, jsou parádní. já o poznání skromněji: chtěl jsem automobilovky s polštářkovým pouzdrem ala 70. léta, málem jsem už od Dušáka objednal Hamiltony Pan E., ale má lakota zvítězila a koupil jsem tyhle pětky za zlomek ceny H PE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 A udělal jsi dobře, jsou nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 (upraveno) před 16 minutami, M3maniac napsal: Sakra, v roce 1983 to musela být frajeřina Ty byly, jsou a budou na frajeřinu vždycky , i když v tom roce 83 bych si asi víc střelil do gatí ze Seiko T001 Upraveno 17. března 2021 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Summmoo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Oblekofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 (upraveno) Diky Kamile, ty tvè seika jsou taky šik Upraveno 17. března 2021 uživatelem M3maniac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 @M3maniac Skutečná frajeřina je to bohužel až teď - protože nemít v roce 1983 digitálky s blikátkem a budíčkem, byl bys i ve “zlým černým BMW“ mrtvej Homolka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 48 minutami, tombas napsal: A udělal jsi dobře, jsou nádherné. ... Jestli to je určeno mně, tak děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Nemam toho moc, co bych vam sem fotil, ale o to vic me to bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 40 minutami, honza71 napsal: Nemam toho moc, co bych vam sem fotil, ale o to vic me to bavi tohle je solidni kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 53 minutami, Kamil.K napsal: ... Jestli to je určeno mně, tak děkuji Ano, tobě a pětkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Přehozeno na kožené nato, ale strojovna stejná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Právě teď, jovani napsal: Pěkný PADI, mám je taky ! Moje první automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Druhá dávka pfizera je tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 48 minutami, Kostra napsal: Přehozeno na kožené nato, ale strojovna stejná Časem se přidám snad do SD klubu... já dneska aspoň veselé hodinky, když počasí je smutné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 22 minutami, LovecK napsal: Časem se přidám snad do SD klubu... já dneska aspoň veselé hodinky, když počasí je smutné... To můžeme čenžnout rovnou ředitelu, přihodím ti ke GS jednu svou ledvinu v pytlíku s ledem a bude:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Srát na mainstream volume II. a tma v komoře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 před 3 hodinami, LovecK napsal: Časem se přidám snad do SD klubu... já dneska aspoň veselé hodinky, když počasí je smutné... Krása...snad jednou budou taky na ruce. Ja dneska Alpiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se