Filip.J Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Včerejší podvečerní volantofka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 PAMpadam sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Green Berets Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 @Violoncello- díky! To byly moje první koupené na fóru, nic extra ,ale mám je rád. Jinak už bych potřeboval zavést tvoje pravidlo. Jedny domů, jedny ven. Jestli to teda ještě držíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 před 12 minutami, Pivas napsal: @Violoncello- díky! To byly moje první koupené na fóru, nic extra ,ale mám je rád. Jinak už bych potřeboval zavést tvoje pravidlo. Jedny domů, jedny ven. Jestli to teda ještě držíš Pivasi, držím! V podstatě jsem teď na třech kusech, pokud nepočítám dvoje vintážky, z čehož jsou jedny po otci a jedny po houslistovi, kterého jsem celý život ctil. Své slovo držím Hele, prostě jsem si řekl, že momentů, které mi udělají radost, může být více, než se zdá. Tak mi dělá radost, že se mi hodinky dostanou na ruku a že jich nemám plnou kabelu. Cest do Říma je ale vícero. Nenech se zviklat a vesele nakupuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.attl Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 #nafurtSent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 před 30 minutami, karel.attl napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Citizenky byly moje první lepší hodinky (dokonce první dvoje), nikdy na ně nezapomenu a dosud oboje mám. Eco-drive, to byla tenkrát vychytávka . Věřím, že dělají radost a jsou naprosto nenáročné a přesné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Diamond Star Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil_Obecny Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Po 3letech z poličky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.attl Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Citizenky byly moje první lepší hodinky (dokonce první dvoje), nikdy na ně nezapomenu a dosud oboje mám. Eco-drive, to byla tenkrát vychytávka . Věřím, že dělají radost a jsou naprosto nenáročné a přesné. Mam to stejne. Take jedny z prvnich a z jedne z prvnich vyplat Staly tenkrat neco kolem ctyr tisic a porad si je nechavam Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xreef370 Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 před 6 hodinami, MíraMíra napsal: Pěknej první příspěvek. Klobouček. Díky před 4 hodinami, Filip.J napsal: Ty jo, dejte se dokupy s @beeman koukal jsem na fotky @beeman a taky smekám. Je vidět velké dílenské zázemí, ten můj první pokus vznikl na mikro CNC frézce vlastní výroby a malém hodinářském soustruhu v malém panelákovém bytě. už mám v hlavě další projekt, tentokrat se strojkem Miyota 8n40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Trochu volna, tak se musí využít déšt ne néšt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 před 6 hodinami, Postal80 napsal: Krasa ty limitky Rozhodoval jsem se mezi těmito modrými a limitkou ...pěkný to máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 vzal jsem je k móři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Dopoledne tooly, odpoledne PRX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.attl Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se