Pivas Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Odesláno 27. března 2021 @Violoncello- díky! To byly moje první koupené na fóru, nic extra ,ale mám je rád. Jinak už bych potřeboval zavést tvoje pravidlo. Jedny domů, jedny ven. Jestli to teda ještě držíš
Violoncello Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Odesláno 27. března 2021 před 12 minutami, Pivas napsal: @Violoncello- díky! To byly moje první koupené na fóru, nic extra ,ale mám je rád. Jinak už bych potřeboval zavést tvoje pravidlo. Jedny domů, jedny ven. Jestli to teda ještě držíš Pivasi, držím! V podstatě jsem teď na třech kusech, pokud nepočítám dvoje vintážky, z čehož jsou jedny po otci a jedny po houslistovi, kterého jsem celý život ctil. Své slovo držím Hele, prostě jsem si řekl, že momentů, které mi udělají radost, může být více, než se zdá. Tak mi dělá radost, že se mi hodinky dostanou na ruku a že jich nemám plnou kabelu. Cest do Říma je ale vícero. Nenech se zviklat a vesele nakupuj
karel.attl Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Odesláno 27. března 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk
IzTaPa Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Odesláno 27. března 2021 #nafurtSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Radek Cigi Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Odesláno 27. března 2021 před 30 minutami, karel.attl napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Citizenky byly moje první lepší hodinky (dokonce první dvoje), nikdy na ně nezapomenu a dosud oboje mám. Eco-drive, to byla tenkrát vychytávka . Věřím, že dělají radost a jsou naprosto nenáročné a přesné.
karel.attl Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Odesláno 27. března 2021 Citizenky byly moje první lepší hodinky (dokonce první dvoje), nikdy na ně nezapomenu a dosud oboje mám. Eco-drive, to byla tenkrát vychytávka . Věřím, že dělají radost a jsou naprosto nenáročné a přesné. Mam to stejne. Take jedny z prvnich a z jedne z prvnich vyplat Staly tenkrat neco kolem ctyr tisic a porad si je nechavam Sent from my iPhone using Tapatalk
xreef370 Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Odesláno 27. března 2021 před 6 hodinami, MíraMíra napsal: Pěknej první příspěvek. Klobouček. Díky před 4 hodinami, Filip.J napsal: Ty jo, dejte se dokupy s @beeman koukal jsem na fotky @beeman a taky smekám. Je vidět velké dílenské zázemí, ten můj první pokus vznikl na mikro CNC frézce vlastní výroby a malém hodinářském soustruhu v malém panelákovém bytě. už mám v hlavě další projekt, tentokrat se strojkem Miyota 8n40
Daemonultimate Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Odesláno 27. března 2021 Trochu volna, tak se musí využít déšt ne néšt
kartagos Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Odesláno 27. března 2021 před 6 hodinami, Postal80 napsal: Krasa ty limitky Rozhodoval jsem se mezi těmito modrými a limitkou ...pěkný to máš
petroniuzz Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Odesláno 27. března 2021 Dopoledne tooly, odpoledne PRX.
karel.attl Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Odesláno 27. března 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se