wolfesh Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2021 před 57 minutami, IzTaPa napsal: Mechanicky quartzky Super kousek! Gratulace!
michalval Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2021 Čekám na přezutí na leťáky, podruhé..
bobi Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2021 Příští týden bude chumelit . Hodinky krásné - yes.
Kid_A Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2021 před 12 minutami, michalval napsal: Čekám na přezutí na leťáky, podruhé.. Krasna prace tyhle Mntblnc!!!
Kid_A Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2021 před 21 minutami, Karussell napsal: Konečně sunshine Davej je sem castejc:)
African Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2021 před 51 minutami, wawrik napsal: Landmastre. Stále dookola. Pěkné s tím papíňákem za tebou
DarylVanHorne Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2021 Před hodinou, Kid_A napsal: Davej je sem castejc:) Naopak @dieqo ani nikdo jiný by je sem neměl dávat! Jsou tak koukavý a ten cifr tak líbivej, že se začínám bát že je asi strašně chci. A já mám teď něco vyhlídlého, tak by se mi to vůbec nehodilo Tak mě už přestaňte provokovat tou krásou od ML
Kid_A Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2021 před 6 minutami, Kostra napsal: Dneska propisky @Kostratohle je velka hodinarina. Asi bych se na ne musel koukat celej den:-)))
Karussell Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2021 před 17 minutami, DarylVanHorne napsal: Naopak @dieqo ani nikdo jiný by je sem neměl dávat! Jsou tak koukavý a ten cifr tak líbivej, že se začínám bát že je asi strašně chci. A já mám teď něco vyhlídlého, tak by se mi to vůbec nehodilo Tak mě už přestaňte provokovat tou krásou od ML Tohle jsou IWC pane @Kid_A rozkaz, musim je vic nosit, nemuzu se odpoutat od Big Pilotu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se