Ohm-Aztec Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 SKX PCVL Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek Cigi Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 ORIS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondrejm Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 Dorazilo nové obutí od habadeje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pivas Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 Malej pátek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vortex-Tempus Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 před 2 hodinami, Ohm-Aztec napsal: SKX PCVL Prosím tě, nedá mi to spát, co znamená PCVL? Napadá mě jen "pecivál"
farkyostrava Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 he ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 (upraveno) @Liqid Pi*o vo*e :-D aspon si to teda myslím Upraveno 11. června 2020 uživatelem shewcza
Kupa54 Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 Dnešní počasí si žádalo něco na oceli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jumbo Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 (upraveno) před 4 hodinami, junior300 napsal: Variacii na temu AP RO tu bola kopa, ale tieto su fakt vydarene. Tah nema chybu!! Nejspíš budou tak vydařené, protože nebudou variací na AP RO. :-) Jinak s tvrzením, že tah nemá chybu souhlasím. Upraveno 11. června 2020 uživatelem Jumbo
Wanderer Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 Teď mě začaly zase pořádně bavit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 před 1 hodinou, Liqid napsal: Prosím tě, nedá mi to spát, co znamená PCVL? Napadá mě jen "pecivál" To jsi teda že slušnýho kraje :-)
Ohm-Aztec Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 před 1 hodinou, shewcza napsal: @Liqid Pi*o vo*e :-D aspon si to teda myslím
snake Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 Podvečerní pohoda... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Denjl Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 Ty jsou kamo... Já dneska nuda Podvečerní pohoda... Sent from my iPhone using Tapatalk
jenik77 Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 vsude ted vidim bilboardy, takze asi dobra volba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
baza Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 Prim Diplomat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Odesláno 11. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se