Vit Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 před 34 minutami, AndyAaron napsal: [mention]Vit [/mention] Ano, luneta je obousmerne otocna bez jakekoliv aretace (klikani), ale drzi pevne, takze nema tendenci se otacet samovolne. [mention]Akam [/mention] Diky, pane Díky za info.
CHRONOGRAF1 Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 V 29. 6. 2021 v 13:00, the.Doctor napsal: Poljot Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Ty jsou moc hezký..
shewcza Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 Na té gumě je to taky paráda, ale větší oser při nasazování jsem ještě nezažil. To bylo utrpení, už jsem se to chystal vzdát!
Gres Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 před 7 minutami, shewcza napsal: Na té gumě je to taky paráda, ale větší oser při nasazování jsem ještě nezažil. To bylo utrpení, už jsem se to chystal vzdát! Zlate guma hele, ja kdyz tam zkousel zpatky nandat tah tak sem byl spocenej az na zadku a taky sem nebyl daleko od kapitulace, ale ja mam obe ruce levy zase…
shewcza Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 @Gres Tak to jsi mě nepotěšil, myslel jsem, že už nemůže být nic horšího.
Micey Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 @EpsteinBarr Parada, gratulace. Ja to soupl na gumu a dobry.
ondrejm Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 před 10 hodinami, enrico156 napsal: To prostě chceš Tohle je hodně dobré!! Jako celek to perfektně hraje.
chief Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 Blue Angels Sent from my iPhone using Tapatalk
MíraMíra Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 před 3 hodinami, shewcza napsal: Na té gumě je to taky paráda, ale větší oser při nasazování jsem ještě nezažil. To bylo utrpení, už jsem se to chystal vzdát! Na gumě dobrý před 2 hodinami, EpsteinBarr napsal: tak som to nevydrzal...a uz su doma Hezky pěkně! Nejradši bych je taky zkusil. Starý Moony mi neseděly na menším zápěstí, ale tyhle by už mohly. Každopádně gratulace a kdyby to neklaplo, zkus napsat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se