Kalisport Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 před 34 minutami, AndyAaron napsal: [mention]Vit [/mention] Ano, luneta je obousmerne otocna bez jakekoliv aretace (klikani), ale drzi pevne, takze nema tendenci se otacet samovolne. [mention]Akam [/mention] Diky, pane Díky za info.
zekon7302 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Odesláno 1. září 2021 Starý dobrý LHC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CHRONOGRAF1 Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 V 29. 6. 2021 v 13:00, the.Doctor napsal: Poljot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Ty jsou moc hezký..
shewcza Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 Na té gumě je to taky paráda, ale větší oser při nasazování jsem ještě nezažil. To bylo utrpení, už jsem se to chystal vzdát! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gres Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 před 7 minutami, shewcza napsal: Na té gumě je to taky paráda, ale větší oser při nasazování jsem ještě nezažil. To bylo utrpení, už jsem se to chystal vzdát! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zlate guma hele, ja kdyz tam zkousel zpatky nandat tah tak sem byl spocenej az na zadku a taky sem nebyl daleko od kapitulace, ale ja mam obe ruce levy zase…
shewcza Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 @Gres Tak to jsi mě nepotěšil, myslel jsem, že už nemůže být nic horšího.
Jeronimo Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 Někdy ta práce i baví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 tak som to nevydrzal...a uz su doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 @EpsteinBarr Parada, gratulace. Ja to soupl na gumu a dobry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondrejm Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 před 10 hodinami, enrico156 napsal: To prostě chceš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tohle je hodně dobré!! Jako celek to perfektně hraje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chief Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 Blue Angels Sent from my iPhone using Tapatalk
krutor Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 Prx Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 před 3 hodinami, shewcza napsal: Na té gumě je to taky paráda, ale větší oser při nasazování jsem ještě nezažil. To bylo utrpení, už jsem se to chystal vzdát! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na gumě dobrý před 2 hodinami, EpsteinBarr napsal: tak som to nevydrzal...a uz su doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hezky pěkně! Nejradši bych je taky zkusil. Starý Moony mi neseděly na menším zápěstí, ale tyhle by už mohly. Každopádně gratulace a kdyby to neklaplo, zkus napsat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se