Toblin Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 před 1 hodinou, nickolas napsal: Co to je za kopce? Belianske Tatry z Jahňacieho štítu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Právě teď, mlsoun1 napsal: @Postal80ty zlutasky nemají chybu.Myslel jsem,ze se již v této barvě nevyrábí. Diky a na te textilokuzi jsou mnam.. Zena : jeeee ty jedine jsou celkem pekne, ne jak ty vsechny ostatni - na Moony, Bondovky, Pelagosy, BB58 a Monaca.. tak to ma vahu, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 @Postal80Vždy je super kdyz se hodinky libi i ženě Te me ženě se libi jen hodinky co mají chronograph.Výjimku mají Movado.Ty si věcně půjčuje.Ale jinak si zvykla.Co ji zbývá,ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 před 1 minutou, mlsoun1 napsal: @Postal80Vždy je super kdyz se hodinky libi i ženě Te me ženě se libi jen hodinky co mají chronograph.Výjimku mají Movado.Ty si věcně půjčuje.Ale jinak si zvykla.Co ji zbývá,ze? Tak ta tvoje ma alespon vkus! Moje nosi Samsungy a Swarovski nebo co to je za hruza. Kdyz jsem ji rikal, podivej koupim ti tyhle Omegy, odvetila, ze to je hnusne, a ze si to potom muzu nosit sam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 před 8 minutami, Postal80 napsal: Tak ta tvoje ma alespon vkus! Moje nosi Samsungy a Swarovski nebo co to je za hruza. Kdyz jsem ji rikal, podivej koupim ti tyhle Omegy, odvetila, ze to je hnusne, a ze si to potom muzu nosit sam.. Je čas na změnu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 před 3 minutami, Violoncello napsal: Je čas na změnu! no tak jiste, ale nebudu se moc vyjimat?? Myslite, ze to bude ok, jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Dnes bylo fajn… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 @Postal80tak to jo,to by zena na ruku nedala.Jeji prioritni znacka je Cartier.Nedavno jsem ji koupil Certiny ze zlata a radost nebyla. Ty Omegy jsou sik,ale ta velikost je mala,spise ber 33mm.Ale predem bych ji radeji otukal,ukazoval jen tak obrazky Zena je ma jiz mnoho roku v oceli s nosi je minimalne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 před 45 minutami, LovecK napsal: Dnes bylo fajn… Paradni sendvič-na sváču v horách se hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 před 4 hodinami, Postal80 napsal: no tak jiste, ale nebudu se moc vyjimat?? Myslite, ze to bude ok, jo Nemyslel jsem na změnu hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 před 12 hodinami, Karussell napsal: Paradni sendvič-na sváču v horách se hodí Díky, poslední dobou jsem si sendviče velice oblíbil… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Před hodinou, petroniuzz napsal: Povedená fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Dotykačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Nature Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se