jovani Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 TGI Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 před 11 minutami, Maxel napsal: TGI Panerai Sakra, libovka. 42mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Jj, 42mm. Luminor Due 00904. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 (upraveno) Dnes Pamčata Upraveno 3. prosince 2021 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 (upraveno) Nemám ve zvyku tady prudit 2x za den s low-cost hodinkami, ale teď jde o pásek od mistra @habadej, který právě dorazil, vzbudil mé nadšení a bylo potřeba se ihned pochlubit Moje první džíny, krásně trefený odstín k číselníku a prošití k pouzdru Upraveno 3. prosince 2021 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Flieger Friday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 U mě je pátek Orientální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Na dnešek nový kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Ach ten chronobundus…nějak mi hráblo a koupil jsem kvarcky…tak za rok zkontroluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 před 1 minutou, wolfesh napsal: Ach ten chronobundus…nějak mi hráblo a koupil jsem kvarcky…tak za rok zkontroluju Tak ty jsou povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 @wolfesh baterky jsou fajn Za rok reportuj. Já -2,3 sec za půl roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 před 33 minutami, DarylVanHorne napsal: Tak ty jsou povedené Dík před 4 minutami, nickolas napsal: @wolfesh baterky jsou fajn Za rok reportuj. Já -2,3 sec za půl roku. Paráda. No, snad mi to vůbec ten rok vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 @wolfesh no hele máš k tomu vědecké důvody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Pěkný víkend Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Dnes to vypadá na dost pernej den, tak něco pracovního Tyhle chrona vypadaji prehledne i pro my oci, ty bych mozna i skousnul Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 na vejlet s Humbertama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se