Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Před hodinou, rado74 napsal:

WEIDER, dement bol skôt ten čo sa snažil vtrepať dve parkovacie miesta medzi tie stĺpy, očividne nespĺňaju šírku ....... Mám menšie auto , ale dal by som to rovnako 😉 nič v zlom 

Normy ta místa splnuji, to že jsou z roku raz dva- tudíž na uplne jina auta, je věc jina. 

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 minutami, WEIDER napsal:

Ako obchodné centrum je nové 

Ale normy jsou staré, tudíž parkovaci místa v nich jsou radne zkolaudovana a tudíž spravne velka. Toto je normální, OC ma podle metroveho výměru za povinnost mit určitý počet míst. Vzhledem k normám jsou ale tato místa mala ( ted ji nemam doma, takže ti neřeknu rok vydání presne ), ale je to na auta Felicie, favorit, audi 80, vw golf 2-3). Tim stavebnik ušetřil metry. Stejně jako alibisticka značka zakaz elektromobilu- většina parkovist normu pro vjezd splňuje, ale boji se případného zásahu. Ale oboje je dle normy a pri kolaudaci muzem jen skripat zubama ( a vy se ridite stejne fousatou normou, neboj ).

Odkaz ke komentáři

Jste mi připomněli včerejší parkování v EA Tosca hotelu na Vinohradech. Jako hotel pohoda, hodná paní, ale když otevřela vrátka někde z boku baráku, tak jsem si řekl a je po parkovišťi 😆 Průjezd se sklopenými zrcátky na centimetr a dvoreček, kde jsem deset minut točil kolečkem abych se dostal do díry na fotce. Jsem ani moc nespal, protože jsem přemýšlel jak odtamtud vyjedu ven 😅 Jo a Němec mě naštval, že to tam dal pozadu 🤣, ale je pravda že mu tam asi neparkovala další auta naproti....a jestli jo, tak je dobrej.

DSC_7145~3.JPG

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

před 25 minutami, African napsal:

Jste mi připomněli včerejší parkování v EA Tosca hotelu na Vinohradech. Jako hotel pohoda, hodná paní, ale když otevřela vrátka někde z boku baráku, tak jsem si řekl a je po parkovišťi 😆 Průjezd se sklopenými zrcátky na centimetr a dvoreček, kde jsem deset minut točil kolečkem abych se dostal do díry na fotce. Jsem ani moc nespal, protože jsem přemýšlel jak odtamtud vyjedu ven 😅 Jo a Němec mě naštval, že to tam dal pozadu 🤣, ale je pravda že mu tam asi neparkovala další auta naproti....a jestli jo, tak je dobrej.

DSC_7145~3.JPG

Měls to na něj nalepit pravým bokem. Na střídačku pravými boky k sobě nalepit a zbyde víc místa na straně řidiče.

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, African napsal:

DSC_7145~3.JPG

Uplne stejná norma 🤣🤣🤣

Odkaz ke komentáři

Pani vezla kluka do skoly a sestrelil ji dedek z vedlejsi.

Bez zraneni, uznal chybu, policajti byli, vse zaevidovano, ale auto teda mame pekne bok zmuchlanej.

Byl to cech s nemeckym sluzebakem na nemeckych SPZ.

Jak to budu jako ted resit s jeho srn pojistovnou? Mam se asi obratit na svoji kde mam povinny ruceni aby mi s tim pomohli... mate s tim nekdo zkusenost? A kam dat auto spravit, nebo jak to co nejlip poresit? Skoda to bude tak min. za 80 by voko... dik

Odkaz ke komentáři

4 hours ago, WEIDER said:

Ani nie naštvalo ale zostal som udivený 🙂

IMG_20240912_175511.jpg

Mam rovnake auto, takze sa vobec necudujem. Aj ked ja to takto nasikmo nezvyknem davat. Dam to pekne rovno kolesami tesne ku ciare, aj ked vedla sa uz aj tak nikto nezmesti, aspon mi nikto nemoze nadavat, ze som cez 2 miesta. Ale aj tak mi to uz niekto presiel klucom 😠, tak neviem naco sa s tym vobec trapim a nedam to tiez rovno takto 🤔

A tie stlpy su fakt radost. Zacuvas, neotvoris dvere sofera, vojdes predkom a zas nevyberies decko vo vajicku vpravo vzadu. Ja uz som sa naucil vyliezat cez 10cm dieru ako Hudini 😅, ale to vajicko cez taku dieru fakt nevyberies. Niekedy zvyknem vyuzivat, ze za stlpom je viac miesta na otvorenie dveri. Potom sice pohodlne vystupis, ale obcas zistis, ze mozes rovno nastupit naspat, lebo sa nezmestis medzi auto a stlp 🤣🤣 

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, bluman napsal:

OK, ale co tie stlpy? Realne zmensuju tie miesta o nejakych 30-40cm. To je OK podla normy?

Ano je, určitě je to řádně zkolaudovane a křivky ukazující vjezd a výjezd vozidla z parkovacího místa budou o prsa splněna tez. Nevyjizdis v pravém úhlu, takže při troše umu to neodres. Ale jak říkám, norma je zastaralá a auta se zvětšují.

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Prochy68 napsal:

Parkoviště pro 6 aut v naší pobočce v Blavě 😀

Screenshot_20240912-211015~2.png

6 mist tam vidim🤣🤣, ale nedovedu si představit ty Čachryy, kdyz bude vyjíždět jako první sef, co stojí u zdi 🤣🤣

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, bluman napsal:

Mam rovnake auto, takze sa vobec necudujem. Aj ked ja to takto nasikmo nezvyknem davat. Dam to pekne rovno kolesami tesne ku ciare, aj ked vedla sa uz aj tak nikto nezmesti, aspon mi nikto nemoze nadavat, ze som cez 2 miesta. Ale aj tak mi to uz niekto presiel klucom 😠, tak neviem naco sa s tym vobec trapim a nedam to tiez rovno takto 🤔

A tie stlpy su fakt radost. Zacuvas, neotvoris dvere sofera, vojdes predkom a zas nevyberies decko vo vajicku vpravo vzadu. Ja uz som sa naucil vyliezat cez 10cm dieru ako Hudini 😅, ale to vajicko cez taku dieru fakt nevyberies. Niekedy zvyknem vyuzivat, ze za stlpom je viac miesta na otvorenie dveri. Potom sice pohodlne vystupis, ale obcas zistis, ze mozes rovno nastupit naspat, lebo sa nezmestis medzi auto a stlp 🤣🤣 

Pro takové jako ty- s dítětem, jsou určena vetsinou místa primo pro toto urcena, tak parkuj tam. 

A když blokujes druhe místo svým popisovanym způsobem stáním na care, tak se nediv, že z toho bezohledneho chovani občas prdne někomu cevka a nechá ti tam vzkaz. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...