pciza Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Zase don Frantik když nemá jednu pod kůži, tak vůbec nefunguje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března No ale me to v praci tolerujou vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března (upraveno) To jsou věci... 0,7. To měl Rath taky, v krabici a dopadlo to ještě hůře.. Vyhodit z fabriky se dá přežít. Ale vážně, dnes je Josef, jinými slovy zítra zráay a celé dopoledne ještě většího bacha. Některé dávné historky z dnů po Josefovi jsou svým způsobem již jen folklor pro další filmové zpracování Černých baronů soudím. Tudíž na 20/3 se střízlivou hlavou nebo jak je dána rada výše - raději marod a nevolnost. /něco jako Marvan ve Švejkovi na četnické strážnici v Putimi. Velmi dobrá ukázka./ Upraveno 19. března uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Pojistku proti „vypití si na kuráž“, kterým by se pachatel kvůli nepříčetnosti, kterou sám vyvolal, vyhnul přímému trestu za zločin jím spáchaný a byl trestán pouze pro trestný čin opilství, lze najít hned na začátku zákona č. 117/1852 ř. z. v ustanovení § 2. Ten upravuje důvody, jež vylučují zlý úmysl. Zařadit pod skutkovou podstatu opilství tedy lze jen činy spáchané: „v úplném opilství, ve kteréž se pachatel připravil, zločinu v úmyslu nemaje, anebo v jiném pomatení smyslů, v němž sobě činu svého vědom nebyl.“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března (upraveno) Sakra.. po 7 letech na projektech v jedne financni instituci jsem se tento tyden dozvedel, ze si budu muset hledat noveho zakaznika i projekt. Nahrada externistu internisty. By se z toho jeden po…. Na Linkedin mam 1600 spojeni a dva roky se na tuto situaci pripravuju, ale i tak me to … protoze se mi nechce opustit fakt super kolektiv. Upraveno 19. března uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 19. 3. 2025 v 20:02, safi napsal: Sakra.. po 7 letech na projektech v jedne financni instituci jsem se tento tyden dozvedel, ze si budu muset hledat noveho zakaznika i projekt. Nahrada externistu internisty. By se z toho jeden po…. Na Linkedin mam 1600 spojeni a dva roky se na tuto situaci pripravuju, ale i tak me to … protoze se mi nechce opustit fakt super kolektiv. Rozšířit A stát se internistou nechceš ? Toto by mělo být pro externisty přece běžný chleba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V tomhle případě tomu brání smlouva. Jasně střídání projektů je pro externisty normální. Akorát jsem si zvykl na nestandardně dlouhou alokaci na projektu. Ale už rozhazuju sítě a uvidíme. Jako internista v bance bych zahníval. Být externistou tě nutí na sobě konstantně pracovat, aby jsi byl mezi 10% nejlepších na trhu. Navíc v bance nemáš kontrolu nad školeními a certifikacemi, které si chceš udělat. Jako externista si vyděláš více a pak není problém dát za poslední dva roky skoro 200 tis do různých školení, certifikací, mentoringu, atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 20. 3. 2025 v 8:43, safi napsal: V tomhle případě tomu brání smlouva. Jasně střídání projektů je pro externisty normální. Akorát jsem si zvykl na nestandardně dlouhou alokaci na projektu. Ale už rozhazuju sítě a uvidíme. Jako internista v bance bych zahníval. Být externistou tě nutí na sobě konstantně pracovat, aby jsi byl mezi 10% nejlepších na trhu. Navíc v bance nemáš kontrolu nad školeními a certifikacemi, které si chceš udělat. Jako externista si vyděláš více a pak není problém dát za poslední dva roky skoro 200 tis do různých školení, certifikací, mentoringu, atd Rozšířit To chápu. Externista je trochu životní styl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 20. 3. 2025 v 16:18, krakra napsal: To chápu. Externista je trochu životní styl. Rozšířit Souhlas. Ale já nejsem ten typ externisty, co dělá věci na pohodu, nebo lítá z projektu na projekt. Mě baví dělat velmi komplexní data, kde jen několik měsíců poznáváš prostředí zákazníka - většinou mezinárodní korporace a pak jsi další rok-dva na projektu. A na datových projektech máš pořád možnost růstu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Oppenheimer....Peklo. Jako tesil sem se na ten film, jak decko na lizatko. A po hodine utrpeni sem to musel vypnout. Vetsi pitchovinu uz sem dlouho nevydrzel sledovat takovou dobu. Furt sem cekal, ze uz to konecne zacne byt zajimave. Nedockal sem se. Zajimave asi jako film z padesatych let - "Boj proti mandelince".... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Musel sem si to pustit. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Tak toto je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března V 22. 3. 2025 v 16:55, Xenomorfus napsal: Oppenheimer....Peklo. Jako tesil sem se na ten film, jak decko na lizatko. A po hodine utrpeni sem to musel vypnout. Vetsi pitchovinu uz sem dlouho nevydrzel sledovat takovou dobu. Furt sem cekal, ze uz to konecne zacne byt zajimave. Nedockal sem se. Zajimave asi jako film z padesatych let - "Boj proti mandelince".... Rozšířit Koukni na https://www.csfd.cz/film/4859-tlustoch-a-chlapecek/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března (upraveno) V 28. 3. 2025 v 14:06, FantasticFabio napsal: Dnes mě potěšilo moje já! Protože sem udělal dobrej skutek a svezl jsem stopaře! Možná bychom mohli založit vlákno, kdo dnes udělal dobrej skutek….. ale asi né…. Necháme to tu, tak jak to je Rozšířit Neni to dnes ale vcera a ani dobrej skutek. Malej myslel ze umi litat a skakal z houpacky, nemohl doslapnout takze noha na rtg. Pohoda, klasicka situace. Za nama prilitnou rodice s malou holkou (7 let muj odhad), pad z klouzacky 1,5m .. na zada, nevedela co se stalo, ptala se co se stalo s cim dal vyssi frekvenci. "Chces jeste napit?" .. "hihi, jaro no" .. "ty si zlames vsechny kosti v tele, haha" .. holka evidentne otres mozku (a nepletu-li se, pta-li se cim dal casteji na to co se stalo, je to nahovno znameni). Nez sem si uvedomil co se deje byli vevnitr. Ale proc kurva nezavolali sanitku? Neni to na okamzity prevoz do traumacentra (ktere je od nas do hodiny jedine letecky)?? Ale WTF?! Muj dobrej skutek spocival v tom ze sem ty rodice nezabil, ale doted me to trochu mrzi. Doufam ze ta holka bude ok. Vrtulnik sem neslysel. Kdo vi .. Upraveno 28. března uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března V 28. 3. 2025 v 14:35, zceyee napsal: Neni to dnes ale vcera a ani dobrej skutek. Malej myslel ze umi litat a skakal z houpacky, nemohl doslapnout takze noha na rtg. Pohoda, klasicka situace. Za nama prilitnou rodice s malou holkou (7 let muj odhad), pad z klouzacky 1,5m .. na zada, nevedela co se stalo, ptala se co se stalo s cim dal vyssi frekvenci. "Chces jeste napit?" .. "hihi, jaro no" .. "ty si zlames vsechny kosti v tele, haha" .. holka evidentne otres mozku (a nepletu-li se, pta-li se cim dal casteji na to co se stalo, je to nahovno znameni). Nez sem si uvedomil co se deje byli vevnitr. Ale proc kurva nezavolali sanitku? Neni to na okamzity prevoz do traumacentra (ktere je od nas do hodiny jedine letecky)?? Ale WTF?! Muj dobrej skutek spocival v tom ze sem ty rodice nezabil, ale doted me to trochu mrzi. Doufam ze ta holka bude ok. Vrtulnik sem neslysel. Kdo vi .. Rozšířit Teď sem vopravdu potěšil sám sebe, když sem si v krámu nepřepočítal vrácenou hotovost a šup s tím rovnou do kapsy ….. jsem o pětikilo lehčí …… Za humny je drak ! Král : jak se to řekne jinak když je král blbec? Rádce: dalo by se říct , že se malinko pomýlil…. Král: jo sem blbec!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března @FantasticFabio to mas za ty dobry skutky. Sel si zpatky? Kdyz prepocitaji kasu nesedelo by jim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Rozvod a ty tahanice kolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Tak to mne naštvalo-ted jsem se dočetl že kdyby ukrajinci odešli, jakože by jim neprodloužili pobyt, tak by se Česko zastavilo.Probůh, jen aby se to nestalo. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března V 29. 3. 2025 v 15:27, Tobi napsal: Tak to mne naštvalo-ted jsem se dočetl že kdyby ukrajinci odešli, jakože by jim neprodloužili pobyt, tak by se Česko zastavilo.Probůh, jen aby se to nestalo.Taky si moc přeju aby se to nestalo.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března V 22. 3. 2025 v 16:55, Xenomorfus napsal: Oppenheimer....Peklo. Jako tesil sem se na ten film, jak decko na lizatko. A po hodine utrpeni sem to musel vypnout. Vetsi pitchovinu uz sem dlouho nevydrzel sledovat takovou dobu. Furt sem cekal, ze uz to konecne zacne byt zajimave. Nedockal sem se. Zajimave asi jako film z padesatych let - "Boj proti mandelince".... Rozšířit Dekuju, usetrils me dalšího ztraceného času ( ja se na ten film těšil jak malej, ale zatím neměl čas si ho pustit, ted to nechám uležet a kouknu, až bude čas). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se