Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po 17 dněch ticha zjišťuji, že balíček je někde u Lipska. Tak vlastně ani nevím, jestli mě to naštvalo nebo potěšilo. Asi 49:51

Odesláno
před 20 minutami, Valderek napsal:

Tak dneska: VW servis, auto Heller Ostrava. Otřes, zákaznický přístup veškerý žádný, sebereflexe žádná. Nikdy více. 

Garanční nebo po-granční? 

Odesláno
Před hodinou, Valderek napsal:

Tak dneska: VW servis, auto Heller Ostrava. Otřes, zákaznický přístup veškerý žádný, sebereflexe žádná. Nikdy více. 

Jednou jsem tam byl na výměnu oleje a brzdovky. Borec se mě ptal jestli chci doplnit i Adblue. Tak jsem mu říkal, že to snad dotankuji na benzínce a jestli je v tom nějaký rozdíl. A on mi v klidu řekl, že u Hellera mají dražší.😉

Odesláno
před 1 minutou, Jan7 napsal:

Jednou jsem tam byl na výměnu oleje a brzdovky. Borec se mě ptal jestli chci doplnit i Adblue. Tak jsem mu říkal, že to snad dotankuji na benzínce a jestli je v tom nějaký rozdíl. A on mi v klidu řekl, že u Hellera mají dražší.😉

Jojo to se nedivím. Taky mi dneska řekl v klídečku, že jsou nejdražší, když jsem se ptal jestli mi tam dali ventilky ze zlata, když chcou 3200 za přezutí a ještě to předali špinavé od pasty poctivě na všech discích. 

Odesláno
před 1 minutou, Valderek napsal:

Jojo to se nedivím. Taky mi dneska řekl v klídečku, že jsou nejdražší, když jsem se ptal jestli mi tam dali ventilky ze zlata, když chcou 3200 za přezutí a ještě to předali špinavé od pasty poctivě na všech discích. 

Noo,tak to je pálka.😔 Nový ventilek tě vyjde cca na 50 Kč. Pokud bys řešil jen kola, tak doporučuji Xpneu v Orlové. 

• Like 1
Odesláno

Některá rozhodnutí soudu nechápu

Babička praštila s vnoučetem o zeď dítě nepřežilo   dostala 16 let sníženo na 15.

Matka praštila s kojencem o zem dle znalce z cca 160 cm dítě s těžkými zraněními jako zázrakem přežilo dostala podmínku

CNN Prima News

Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, zceyee napsal:

@Conrad linky na judikaty bys mel?

Bohužel viděl jsem to  jen ve zprávách, u té matky byla přiznána snížená příčetnost a afekt, nevím kolik znaleckých posudků si v  podobných případech soud vyžádá, ale pokud rozdíl mezi podmínkou a 15 lety je závislý na vice méně subjektivním hodnocením jednoho znalce v tak složité oblasti jako je lidská psychika? Opakovaně se stávalo, že posudky více znalců nebyly stejné z hlavy sice nedovedu vyjmenovat případy, ale vím ,že se tak stalo.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
V 12. 5. 2025 v 17:26, spineshank napsal:

Je to k nasrani, ale jestli jsou to hodinky na cestě tak máš už vlastne hodinky s příběhem 👌🍻😄

Už se blížím k měsíční lhůtě 👀 Je to fakt vycukávací 😀 Od 12.5. zase žádný pohyb. Ono by to jako šlo, kdybych druhý hodinky neprodal a třetí nebyly už přes dva měsíce v lázních. Dnes jsem dokonce bez hodinek na ruce. Asi už se mentálně chystám na život bez cifrů 🤪

Odesláno
před 11 minutami, Zdenek1307 napsal:

Už se blížím k měsíční lhůtě 👀 Je to fakt vycukávací 😀 Od 12.5. zase žádný pohyb. Ono by to jako šlo, kdybych druhý hodinky neprodal a třetí nebyly už přes dva měsíce v lázních. Dnes jsem dokonce bez hodinek na ruce. Asi už se mentálně chystám na život bez cifrů 🤪

Jak jako bez hodinek na ruce???? Tvl. heretik...😀

• Haha 1
Odesláno
Před hodinou, Kotlick napsal:

Jak jako bez hodinek na ruce???? Tvl. heretik...😀

Tak pozor, díky tomu jsem zjistil jak mám krásně ne-opálený Garminy 😀 ... takže musím doopálit 😉

Odesláno
před 20 hodinami, Zdenek1307 napsal:

Tak pozor, díky tomu jsem zjistil jak mám krásně ne-opálený Garminy 😀 ... takže musím doopálit 😉

Neopálené zápěstí je znakem ctihodného chronopacienta. 

Tady se to fakt zvrhává, ty konce snad ani nechci domýšlet...:cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...