bluman Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna (upraveno) 7 hours ago, Jarett said: Přesně takhle to dělám no letos jsem zatím letěl 13x, tak mám asi celkem štěstí Ja parkrat tiez tak, ale to tam ziadna velka tlacenica nebola, takze tu benicku som mal furt na ociach. A naposledy som ich nechal normalne na ruke pod dlhym rukavom, ani im to na tom bazmeku nepiplo No do Pariza som predvlani miesto rolad vzal radsej seika. Upraveno 14. srpna uživatelem bluman
bluman Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna 10 hours ago, zceyee said: Přitom existuje tak primitivní řešení. alebo kosela s dlhym rukavom, ked chces hodinky zakryt zakryjes, ked nechces rukav vyhrnies
bandicoot Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Já měl naposledy v Londýně orisky, což mě pak večer v knajpách plných bankéřů trochu štvalo.
Vladar91 Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Ja na dovolenou beru zásadně hodinky co nejnižší hodnoty a zároveň aby byly po servisu/ zkoušce vodotěsnosti aspon rok/dva dozadu. Loni seiko sawtooth, letos Suma. Nehodlám se stresovat na dovolené :D. Na služebky je to horší, ale vybírám něco levnějšího- Breitling Pluton většinou. Je to o strach dneska ve velkych mestech treba moony bych si nevzal.
Vladar91 Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna před 19 minutami, DavidLC napsal: Seikokoti jsou bezstarostí A hlavne v kategorii hodinky k moři do 10 mas na vyber z desitek modelu a stovek barev
skalis Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Litam a jezdim s hodinkama, na letisti bud navolno nebo v latkovym vizualne nezajimavym pouzdre a cajk. Letos zatim 6x rentgen, loni 10x a cajk. Na letisti je kamer jak nadelanejch, strach nemam. Hodinky mam pro radost, ne abych je nechaval doma schovany. 4 1
kuncák7 Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna K tématu, dnes se chystám na 3 týdny dovolené, pravda, neletim. 1
eloga Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Kucí, tak si vemte na dovo ojebaný starý primky a do vody či moře s nimi nelezte. Zájem bude přiměřený, možná to i střelíte za pár euro u báru. Světová značka ne? Trochu hrdosti to chce, chronomagoři. 1
Harwey Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna A potrebujete na dovolenku hodinky? Je to dovolenka!:)
bohus76 Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Martin ( kuncák) určitě,jen se podívej na předchozí jeho post
Campino Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 31 minutami, Harwey napsal: A potrebujete na dovolenku hodinky? Je to dovolenka!:) Hodinky mám na ruke minimálne 14/7, takže ich samozrejme potrebujem vždy a všade, vrátane dovolenky
kuncák7 Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Pravda, já hodinky potřebuju. Z ruky je sundávám jen proto, abych je vyměnil za jiné. Jsem i tak úchylnej, že vždy vozím sebou i náhradní hodinky, co kdyby se něco stalo a v autě mám digitalky na volantu, pro jistotu jako stopky. To, že jsem id..t neřeš, to vím. Dělá mi to radost a jsem šťastnej ( jen bohužel nevím s kterejma a proto to tak tocim ). 1 2 4
Conrad Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna (upraveno) Kdysi jsem byl v Primoštenu s Prim sport, a zapomněl jsem ,že těsnění časem puchří. Potápěl jsem se s nimi a výsledek-nešly a pochopitelně voda uvnitř. Dal jsem je do šuplíku, ale vydržel jsem to jen jeden den, pocit že nemám hodinky na ruce byl neodbytný ,takže jsem zbytek dovolené strávil s akváriem na ruce. Upraveno 15. srpna uživatelem Conrad 2 1
Vladar91 Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Já vždycky přemýšlím jestli si sebou nevzít o otvírák kdybych to vytopil nahodou ale pak mi to prijde moc
Daemonultimate Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Syn má, má rakovinu. Jak to? Proč? Je mu 24 let, má roční dceru, proč ne já? Proč!!! Do prdele se všim. 1 11
FantasticFabio Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 11 minutami, Daemonultimate napsal: Syn má, má rakovinu. Jak to? Proč? Je mu 24 let, má roční dceru, proč ne já? Proč!!! Do prdele se všim. Držte se všichni ! Je to hrozná věc ! Pomalu mám slzy v očích ! 1
tommasini Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna před 11 minutami, Daemonultimate napsal: Syn má, má rakovinu. Jak to? Proč? Je mu 24 let, má roční dceru, proč ne já? Proč!!! Do prdele se všim. Já vím, že těžko tě něco utěší, ale věř v obrat k lepšímu. Manželka jí měla ve 33 a už je to 14 let a vše v pohodě. Lékařská věda se pořád hodně posunuje. Dneska umí všechno možný. Hlavně to nevzdávejte. Je to blbý, nemá cenu dělat, jakože ne, ale zkuste co půjde. Držím palce. 1 4
Conrad Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna (upraveno) před 21 minutami, Daemonultimate napsal: Syn má, má rakovinu. Jak to? Proč? Je mu 24 let, má roční dceru, proč ne já? Proč!!! Do prdele se všim. Medicínu dělám už dlouho a vím, že udělala pokroky v onkologii takové ,o kterých se nám dříve ani nesnilo, věř ,že je velká šance na dobrý konec. Upraveno 15. srpna uživatelem Conrad 2 1 1
horal Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Držím palce, přeji hodně sil všem a velkou kupu štěstí. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se