Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 20 hodinami, Daemonultimate napsal:

Díky za podporu pánové, jsou to těžké chvíle. Moc díky.

Sice se osobně neznáme, držte se Daemone 😉

• Díky 1
Odesláno
před 3 hodinami, Conrad napsal:

To je kolem 500 km je to tak?

Jo, bylo to peklo. Většinou volím cestu buď vnitrozemím, nebo přes Bosnu. Tentokrát jsem volil na nátlak " rychlou" variantu. 

Odesláno
V 15. 8. 2025 v 20:56, Daemonultimate napsal:

Díky moc, budem to potřebovat.

Nejhorší je ten šok, aspoň u mne, pak čekat co vyšetření, dobře vybrat doktora a neposrat se z toho...(kecá se to,vím, ale platì to, hlava je svině).... Mám za sebou zhoubnej na ledvině a takhle jsem to měl... Ty nervy a prvotní děs je, s tím nic nenaděláš, ale pak se musíte pokusit sebrat a hledat cestu jak vyhrát.... a ono to půjde. Urologické klinika ke Karlovu, moje zkušenost dobrá. Jsou modernější baráky, ale na rady se prý chodilo sem. Aspoň před těmi cca 20ti lety. 👍

• Díky 1
Odesláno

@DavidLC presne. Ja to teda mel rychly. Dodnes vim (to nezapomenes), ze v utery vecer jsem zjistil neco, co zjistit nechces. Pak noc, kdy jsem se s flaskou rumu loucil se zenou, rano potvrzena diagnoza a ve ctvrtek operace. Jo a v patek rano uz me chteli vypakovat domu. Ja to jeste ani nestihl zpracovat, tak jsem byl nakonec rad, ze si me tam diky zvysene teplote nechali aspon do soboty 🙂

Odesláno
Před hodinou, warann napsal:

@DavidLC presne. Ja to teda mel rychly. Dodnes vim (to nezapomenes), ze v utery vecer jsem zjistil neco, co zjistit nechces. Pak noc, kdy jsem se s flaskou rumu loucil se zenou, rano potvrzena diagnoza a ve ctvrtek operace. Jo a v patek rano uz me chteli vypakovat domu. Ja to jeste ani nestihl zpracovat, tak jsem byl nakonec rad, ze si me tam diky zvysene teplote nechali aspon do soboty 🙂

Jo, některé chvíle se nezapomínají, mě to řekli když jsem měl ještě fajn zbytkáč, střízlivění stálo za prd. Když mě po sonu, s tím že se jim něco nelíbí, poslali na CT a sestra říkála že je potřeba vypít džbánek kontrastní látky, jestli to dám. Já to vysosnul a když vyšla po chvilce ptal jsem se, jestli můžu dostat další, no koukala blbě... potom zase já, když mi to řekli... 🫣🙂

Odesláno (upraveno)

Tak jsem začal dobre- první koupání, tak beru pracovni potapky, ponor max do 4,5 m a..... Kdybych tu měl jen jedny hodinky, tak by mě slehlo a šel hned něco koupit- je tu všude moderní jedna znacka- Nautica :-((.

IMG_20250817_110949.jpg

Upraveno uživatelem kuncák7
  • Confused 1
  • Sad 3
Odesláno
2 hours ago, kuncák7 said:

Tak jsem začal dobre- první koupání, tak beru pracovni potapky, ponor max do 4,5 m a..... Kdybych tu měl jen jedny hodinky, tak by mě slehlo a šel hned něco koupit- je tu všude moderní jedna znacka- Nautica :-((.

Au, jak moc tě chápu 😖 Ten pocit zklamání mám již párkrát za sebou...Seiko, Tag Heuer, oboje 300m WR. Užívej dovolenou a na šajze technik se vyprdni....

Odesláno
před 22 hodinami, kuncák7 napsal:

IMG_20250817_110949.jpg

No tak jedině ruku do igeliťáku a za hodinkama hooodně stáhnout gumičkou….. když už se člověk nemůže spolehnout na potápky…. 

• Haha 1
Návštěvník eloga
Odesláno

Tenhle dnešní titulek o situaci v městě Tábor/ Žižka by se s nimi nepáral... 👩‍🌾

Bezdomovci i dětské gangy. Husovu parku v Táboře se lidé raději vyhýbají, policie je bezradná.

Policie je bezradná, no, k čemu tam tedy je? 

Odesláno
před 10 minutami, eloga napsal:

Tenhle dnešní titulek o situaci v městě Tábor/ Žižka by se s nimi nepáral... 👩‍🌾

Bezdomovci i dětské gangy. Husovu parku v Táboře se lidé raději vyhýbají, policie je bezradná.

Aby bylo dost pokut za parkování…..  takže je třeba naplnit městskou pokladnu! 

Odesláno

Nevím jestli je tohle k naštvání , spíš jo…… 

Až nebude takovej hic , tak se ostříhají buksusy…… hice pominuly a buksusy taky….. takže vykopat a spálit!  Ty housenky, jsou všude …. všuuuudeeeee! 

IMG_1499.jpeg

IMG_1498.jpeg

Odesláno (upraveno)
před 12 minutami, FantasticFabio napsal:

Aby bylo dost pokut za parkování…..  takže je třeba naplnit městskou pokladnu! 

Počet trestných činů spáchaných dětmi navíc meziročně vzrostl. Jenom za první pololetí letošního roku, tedy od ledna do června, policie řešila téměř 1 500 trestných činů spáchaných dětmi. To je bezmála o 300 případů více než za stejné období vloni. Mezi nimi jsou i tři vraždy. A to asi bude jen špička ledovce

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
před 2 minutami, Conrad napsal:

Počet trestných činů spáchaných dětmi navíc meziročně vzrostl. Jenom za první pololetí letošního roku, tedy od ledna do června, policie řešila téměř 1 500 trestných činů spáchaných dětmi. To je bezmála o 300 případů více než za stejné období vloni. Mezi nimi jsou i tři vraždy.

To jsou asi ty co rostou pro kriminál ….. tak nám bývávalo vyhrožováno naší souškou učitelkou …..  no za chvilku abyste začali zřizovat domobranu ….. 

Odesláno
1 hour ago, eloga said:

Strašnej bordel u nás, strašnej 🤮

Odesláno
před 1 hodinou, FantasticFabio napsal:

Až nebude takovej hic , tak se ostříhají buksusy…… hice pominuly a buksusy taky….. takže vykopat a spálit!  Ty housenky, jsou všude …. všuuuudeeeee! 

IMG_1499.jpeg

IMG_1498.jpeg

Postříkej je postřikem Lepinox plus. U nás to v první vlně v květnu pomohlo. Včera jsme je postříkali znova, snad to bude v pohodě 

Odesláno
V 17. 8. 2025 v 11:20, kuncák7 napsal:

IMG_20250817_110949.jpg

O-kroužky ? 😪 , jak často měnit ? 2, 4, 5 let ?

Odesláno
před 1 hodinou, Koumes napsal:

Postříkej je postřikem Lepinox plus. U nás to v první vlně v květnu pomohlo. Včera jsme je postříkali znova, snad to bude v pohodě 

Pozdě …. Již to plením a pálím ….. neb jsem v jádru …. tendlecten…. Jezdec apokalypsy 🥳🤪

Odesláno
3 hours ago, FantasticFabio said:

Zavíječ, však? Podle stavu se bojim, že už s tim nic moc neuděláš (krome spálení). Na druhou stranu - za pokus nic nedáš. Karate prej funguje velmi dobře, Lepinox je "bioléčba" - možná lze kombinovat, nevim. Buxus každopádně prostříhat.. a počkat a doufat. Spálit se dá vždycky. Samozřejmě pokud máš v okolí další a bojíš se o ně, zapal napadený ihned a ty zdraví stříkej ;).

EDIT: Jsem neviděl další příspěvek :D. Apokalypsa dobrá! :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...