Josef01 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Je vidět, jak to celé jde někam doleva. Minulý rok jsem se objednal na servis v lednu, termín opravy v březnu a měsíc bylo auto v servisu s celkem banální opravou, výměna dílů kolem přední masky, jednoho světla a čekání na díly. Je to tragédie.
Pozorovatel Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Chcípnul mi soukromým mobil Mrdka čínská Koupě nového je to nejmenší, ale instalace a hlavně aktivace všech aplikací jako banka atd., to bude voser…. Asi půjdu do Samsungu Teď píšu ze služebního Apple, ale s nim nejsem ani po X letech kamarád
Lucky Lucaso Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna No nebude. Cinsky " jebky" to umej celkem slusne.
geometr Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna před 50 minutami, Pozorovatel napsal: Asi půjdu do Samsungu 1 1
Pozorovatel Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna @geometr máš pravdu, potřebuju to vyřešit ihned a tak už na mě čeká v Ostravském showroomu Alza nový Xiaomi za pár kaček Nemam čas teď nad tím špekulovat Ale hádám, že tvá reakce se objevila, protože jsi na jablka?
Pozorovatel Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna @Lucky Lucaso nejde o to, co umí mobil, ale že s tím zase strávím hromadu času, než to tam všechno nabouchám …..
Prochy68 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 6 minutami, Pozorovatel napsal: @Lucky Lucaso nejde o to, co umí mobil, ale že s tím zase strávím hromadu času, než to tam všechno nabouchám ….. Myslim ze nekdo v Cine bude urcite vedet lip nez ty, cos tam vsechno mel 1 9
Kotlick Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 1 hodinou, Pozorovatel napsal: @Lucky Lucaso nejde o to, co umí mobil, ale že s tím zase strávím hromadu času, než to tam všechno nabouchám ….. Jakože zdechl úplně? Nejde vůbec zapnout? Protože jinak to jde dobře zkopírovat přes USB-C kabel, z mobilu do mobilu.
geometr Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 1 hodinou, Pozorovatel napsal: @geometr máš pravdu, potřebuju to vyřešit ihned a tak už na mě čeká v Ostravském showroomu Alza nový Xiaomi za pár kaček Nemam čas teď nad tím špekulovat Ale hádám, že tvá reakce se objevila, protože jsi na jablka? Vůbec ne, ale Samsung mi nesmí do baráku. 1
revue gt Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 1 hodinou, Pozorovatel napsal: @Lucky Lucaso nejde o to, co umí mobil, ale že s tím zase strávím hromadu času, než to tam všechno nabouchám ….. Já jsem to přesunul aplikaci Mi Mover, která je v Xiaomi. Že Samsungu, kam jsem ji nainstaloval. Jen se propojily a už jsem se nestaral. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pozorovatel Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 34 minutami, Kotlick napsal: Jakože zdechl úplně? Nejde vůbec zapnout? Protože jinak to jde dobře zkopírovat přes USB-C kabel, z mobilu do mobilu. Ano, zdechl úplně a pak jsem ho ve vzteku rozlámal Poprvé v životě se mi stalo, že se vybil do nuly a vypnul (po cca 5 letech co ho mám - měl Realme GT2). Na hotelovém pokoji jsem ho dal nabíjet, ale došlo k nějakému poškození. Zasekl se ve smyčce, kde byly tři možnosti. power off reboot format Postupně jsem vyzkoušel všechny (několikrát) a nic. Pořád dokola jenom ty tři možnosti a ani hovno…. Řešil jsem to s AI na firemním mobilu a konstatování bylo, že to už asi nikdo nerozjede Tak jsem ho dorazil 1
revue gt Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 2 minutami, Pozorovatel napsal: Ano, zdechl úplně a pak jsem ho ve vzteku rozlámal Poprvé v životě se mi stalo, že se vybil do nuly a vypnul (po cca 5 letech co ho mám - měl Realme GT2). Na hotelovém pokoji jsem ho dal nabíjet, ale došlo k nějakému poškození. Zasekl se ve smyčce, kde byly tři možnosti. power off reboot format Postupně jsem vyzkoušel všechny (několikrát) a nic. Pořád dokola jenom ty tři možnosti a ani hovno…. Řešil jsem to s AI na firemním mobilu a konstatování bylo, že to už asi nikdo nerozjede Tak jsem ho dorazil Takže máš 3D puzzle. Až je složíš, dej vědět. 1
Kotlick Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 33 minutami, Pozorovatel napsal: Ano, zdechl úplně a pak jsem ho ve vzteku rozlámal Poprvé v životě se mi stalo, že se vybil do nuly a vypnul (po cca 5 letech co ho mám - měl Realme GT2). Na hotelovém pokoji jsem ho dal nabíjet, ale došlo k nějakému poškození. Zasekl se ve smyčce, kde byly tři možnosti. power off reboot format Postupně jsem vyzkoušel všechny (několikrát) a nic. Pořád dokola jenom ty tři možnosti a ani hovno…. Řešil jsem to s AI na firemním mobilu a konstatování bylo, že to už asi nikdo nerozjede Tak jsem ho dorazil Taky mám Realme a spokojenost, už mám 2 a syn taky. Jak dlouho jsi ho měl? Mi vydrží tak 3 roky bez problémů, ale já sem na mobily strašné prase a ještě k tomu jsem stavěl barák a pořád dělám kolem domu, takže to dostává strašnou sadu. Furt měním ochranné skla, čistím z toho maltu nebo hlínu. Proto si nekupuju drahé mobily, protože vím jak to u mě končí. Spíš mu dám vždycky nějakou ránu, kdy se něco mechanicky rozsype a pak musím jít pro nový. Aktuálně mám Realme 12+ 5G 12GB/512GB a technicky i foto max spokojenost.
Pepino777 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 4 hodinami, geometr napsal: Vůbec ne, ale Samsung mi nesmí do baráku. Proč?
Pozorovatel Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna @Kotlick dívám se do historie Alza a kupoval jsem ho 05/2022
zerrou Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 8 hodinami, geometr napsal: Vůbec ne, ale Samsung mi nesmí do baráku. mám Samsung,všetky Note okrem jedného,teraz Fold 8 Ultra a cajk.
Conrad Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 5 minutami, zerrou napsal: mám Samsung,všetky Note okrem jedného,teraz Fold 8 Ultra a cajk. Tv ,mobil ,tablet ,sluchátka ,find it ,vše Samsung a bez problému 2
Pozorovatel Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Tak a Xiaomi Redmi Note 15 Pro+ 5G 8GB/256GB Black je doma Jede to slušně, ale od výroby je tam spousta píčovin, které musím smazat A opravdu, Čína ví lépe než já, co jsem tam měl a hned tam vše naskákalo Akorát banku musím pořešit, protože kvůli zabezpečení to z domova jen tak nerozjedu 1
Kotlick Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 4 hodinami, Pozorovatel napsal: @Kotlick dívám se do historie Alza a kupoval jsem ho 05/2022 No jo, to už byl jeho čas... Ikdyž já ten předchozí Realme, víc jak 5 let starý, používám jako navigaci na motorku a to dává vpoho.
FantasticFabio Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna V 12. 8. 2026 v 10:34, Pozorovatel napsal: Ano, zdechl úplně a pak jsem ho ve vzteku rozlámal Poprvé v životě se mi stalo, že se vybil do nuly a vypnul (po cca 5 letech co ho mám - měl Realme GT2). Na hotelovém pokoji jsem ho dal nabíjet, ale došlo k nějakému poškození. Zasekl se ve smyčce, kde byly tři možnosti. power off reboot format Postupně jsem vyzkoušel všechny (několikrát) a nic. Pořád dokola jenom ty tři možnosti a ani hovno…. Řešil jsem to s AI na firemním mobilu a konstatování bylo, že to už asi nikdo nerozjede Tak jsem ho dorazil Žes nezkusil nejdřív Onyx ! Víš že umí zázraky !!! Teď už je to fuck …..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se