kuncák7 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Od rána ( cca 6.35 ) projíždím 45 plachet formátu A0 a kontroluju, zda souhlasí tištěná forma s elektronickou ohledně zavádění ZPS. Jestli jsem něco přehlídl, tak mě před veřejností ( která mě kamenuje už teď ) ukamenuje i nějakej politik. Moc příjemné zjištění. Do toho na mě vední už klečí, protože to mělo být už ve Středu hotové ( bohužel výkres ke mě doputoval až ve Středu odpoledne ). A tohle ještě 4x, protože teď je to jen první fáze. ZPS ať jde do hajzlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Tak tam ty plachty natrhej, spláchni, řekni že se nejspíš ztratily při úklidu - a na dobu neurčitou nastup na OČR. Věř že na rozdíl od čolkařů (a popíračů potřebnosti dopravy) bys takovou obstrukcí spoustě lidí udělal radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 V kontextu události je to prd ale stejně ... Objednaval jsem z US supplycache.com nosič vysílačky. V půlce května přišla obálka od celníků a nikdo mi nedal vědět ze něco došlo - nebydlim na té adrese, měl jsem tam rodinu od bývalé přítelkyně. Dneska se mi obálka od celníků dostala do rukou, 31.5. byl poslední den, poslali to zpět do států. se poseru .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 (upraveno) FeDex Munster DE -> Bratislava SK V pondelok avizovane, v utorok podane. Uz druhy den to trci v Norimbergu. Povodne to malo prijst vcera, nepride to ani dnes. "No scheduled delivery date available at this time." Upraveno 5. června 2020 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 .. od znovuotevreni restauraci jsem snad jeste nemel normalne chutnajici jidlo.. vzdy nejaka divna pachut.. dnes v kuskusu jsem citil plisen, zatuchlost.. chci pomoct, ale stale vice se zintenzivnuje pocit, ze se toho ‘hodne zamrazilo’, nebo hur... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Musíš chodit k těm, kteří rozváželi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Ja teda poctivě obrazim “svoje” hospody, až je mi uz z toho blbě a sem nadsenej :-) Dokonce mam pocit, ze se snaží jeste vo fous vic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 EU chce zdanit plasty, aby měla z čeho zaplatit velkorysou pomoc státům. A k tomu řeknou, ze jako nepřímé zdanění se to nedotkne obyvatel.... co k tomuhle dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 EU chce zdanit plasty, aby měla z čeho zaplatit velkorysou pomoc státům. A k tomu řeknou, ze jako nepřímé zdanění se to nedotkne obyvatel.... co k tomuhle dodat. Ze mas bud blbe zdroje, nebo spatne ctes Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 No, tuším že jsem to taky slyšel ve zprávách na jedničce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Kluci, o tom se mluví už asi dva roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Samozřejmě že se o tom uvažuje X let (první článek o evropských daních jsem psal někdy v roce 2003), stejně jako o mnoha dalších věcech. Určitě by to ale nikdo normální nesděloval tak, jak to interpretoval Petr R, to bylo jádro mé námitky. A už by si všichni mohli zapamatovat, že EU = členské státy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Dnešní zprávy CT1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 před 5 minutami, Bobisek napsal: A už by si všichni mohli zapamatovat, že EU = členské státy. Moment, dojdu si pro popcorn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 bobisek: tak přesně tak, jak napsal petr to dnes prezentovali na čt 1 a můžeš polemizovat jak chceš EU nejsou ani tak členské státy, jako v první řada přebujelý úřednický aparát, který si žije vlastním životem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Má pravdu predsedoOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Jeden shorelej kamion a ta zk.... na D1 zase stojí a já samozřejmě na ni. Hlavně že se na infotabulich doctu, kolik je tu stupňů a policajti na každém sjezdu. To to nemůžou zavřít a posílat o sjezd dřív. A to zrovna když jedu z hodinek a pospícham na rande :-((. Do pytle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 před 7 hodinami, kuncák7 napsal: Jeden shorelej kamion a ta zk.... na D1 zase stojí a já samozřejmě na ni. Hlavně že se na infotabulich doctu, kolik je tu stupňů a policajti na každém sjezdu. To to nemůžou zavřít a posílat o sjezd dřív. A to zrovna když jedu z hodinek a pospícham na rande :-((. Do pytle. Teď jsem dorazil domů z D1, pustena byla v 5.17. Jeden kamion, do hajzlu, to je fakt produktivita. D1 moc dekuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Ted to bude teprve rande, kdyz jsi tak naspeedovanej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se