Harwey Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 A ked uz teda nedajboze nastane ta situacia, ze drzi dieta na rukach, ale nema ako odist, lebo to auto s prepichnutymi gumami sa nemoze pohnut, ako to vyriesi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Co volat rychlou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 16 minutami, DavidLC napsal: Co volat rychlou... Ta pichne na tom bazmeku, to nemuze Ne tohle je fakt peklo. Jakoze na urovni serou me lidi na ctyrkolce a kolech, tak natahnu mezi stromy ve vysce hlavy strunu. To udela jen totalni pablb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Já bych jim tam rovnou dal nějaký miny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Jj argumentovat potencionalnim nemocnym ditetem, porodem a proto pokladat na ulici ocelove hreby a maskovat je travou.... tvl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 35 minutami, vojta1 napsal: Ta pichne na tom bazmeku, to nemuze Ne tohle je fakt peklo. Jakoze na urovni serou me lidi na ctyrkolce a kolech, tak natahnu mezi stromy ve vysce hlavy strunu. To udela jen totalni pablb. Vrtulník Já jen aby řeč nestála, k hřebíkům se nemá cenu vyjadřovat.... Já bydlel ve městě a vrata do úzké uličky, znám to, ale žádné razantní/dementní opatření jsem neudělal (benga, hřebíky). Psaníčko na zem proti vratům a cedule na ně, občas se mi podařilo jebnout vratama do auta venku (vrata na el. phon), ale nikdy ne schválně, pravda že mě to ale nemrzelo . Jeden kámoš vytekl, přijel k baraáku, nemohl zajet, šup auto na lano a tradá šikmo do cesty a zajel domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Mě teda taky ráno občas napadne někoho vytlačit do cesty (příjezdová ve vnitrobloku). Nakonec se na to vždycky vyseru, nějak vyjedu a vlastně je mu lidi bez garáže líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Místo těch hřebů bych zkusil doplnit k té žluté klikatíci buď balisety na každý kraj ( ano, dají se ohnout a moc nevydrží ) a když by to nepomohlo, tak dva beton bloky ( též na kraj té žluté čáry ). Je to lepší než hřeby, bezpečnější a tolik vášní to nezpůsobí :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Před hodinou, ragu napsal: Mě teda taky ráno občas napadne někoho vytlačit do cesty (příjezdová ve vnitrobloku). Nakonec se na to vždycky vyseru, nějak vyjedu a vlastně je mu lidi bez garáže líto. Občas jsem se lidí zeptal, že když otevřu vrata a odřou jim auto, kdo bude ten blbec.... zbytečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 https://www.donio.cz/pomoc-tine-s-dvemi-malymi-detmi Kluk, co ho znam... Na druhou stranu potesilo, ze se vybralo vyrazne vic nez jsem cekal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 V 11. 1. 2023 v 11:24, safi napsal: Dorazil mi ceník all inclusive kempu v Pakoštane Chorvatsko. Minule mě dovolená vyšla na 35, ted na 45. To je nárůst o 30%. Padouši.... Vidis, nam poslala domaci cenik do Zuljany a 65€/noc, mozna to bylo 60, ale i tak je to super. Apartman primo u more, termin srpen, takze neni co resit. Ale nakonec to hlavni je, ze se nam tam libi, takze to bude tusim 4. pobyt na tomhle miste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 (upraveno) Kašlu na 10 tisíc. Větší problém je, že se nám díky tomu rozpadla parta 4 rodin a cca 10 dětí, které dováděly spolu, spolu se i hlídaly a rodiče měli více klidu. A dovolená v partě dětí u moře je prostě nenahraditelná. Upraveno 16. ledna 2023 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Někdy si fakt říkám, že mě život zkouší co vydržím. Vyhrabu se z jedné sragory a máme tu další. Holt to je život a když jde zas jako obvykle o prachy a zdraví tak má zdraví jasnou přednost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Další viróza? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 před 14 minutami, kuncák7 napsal: Někdy si fakt říkám, že mě život zkouší co vydržím. Vyhrabu se z jedné sragory a máme tu další. Holt to je život a když jde zas jako obvykle o prachy a zdraví tak má zdraví jasnou přednost. Co se zase děje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 před 14 minutami, Gustaf napsal: Co se zase děje? Tuším, že je to z tvého oboru- přišel rozpočet k zanedbané péči z minulosti k nápravě do budoucnosti. Zuby. Udělat se to musí a to rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 před 3 minutami, kuncák7 napsal: Tuším, že je to z tvého oboru- přišel rozpočet k zanedbané péči z minulosti k nápravě do budoucnosti. Zuby. Udělat se to musí a to rychle. implantát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Tak v nejhorším budeš o hodinky lehčí a o zuby hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 před 2 minutami, obrbobr napsal: implantát? Na konzultacích s ní byla manželka ( mě už se holky nesverujou, obmotala si je kolem prstu, všechny ), ale dle ceny toho bude víc, mnohem víc. před 1 minutou, Pandera napsal: Tak v nejhorším budeš o hodinky lehčí a o zuby hezčí Není to moje pusa ( já už bejt hezčí nemuzu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 No tak to jo....to chápu. Tak dvoje Rolby půjdou z domu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se