Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 16 minutami, DavidLC napsal:

Co volat rychlou...

Ta pichne na tom bazmeku, to nemuze 😄

Ne tohle je fakt peklo. Jakoze na urovni serou me lidi na ctyrkolce a kolech, tak natahnu mezi stromy ve vysce hlavy strunu.

To udela jen totalni pablb.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 35 minutami, vojta1 napsal:

Ta pichne na tom bazmeku, to nemuze 😄

Ne tohle je fakt peklo. Jakoze na urovni serou me lidi na ctyrkolce a kolech, tak natahnu mezi stromy ve vysce hlavy strunu.

To udela jen totalni pablb.

Vrtulník 🙂 Já jen aby řeč nestála, k hřebíkům se nemá cenu vyjadřovat....

Já bydlel ve městě a vrata do úzké uličky, znám to, ale žádné razantní/dementní opatření jsem neudělal (benga, hřebíky). Psaníčko na zem proti vratům a cedule na ně, občas se mi podařilo jebnout vratama do auta venku (vrata na el. phon), ale nikdy ne schválně, pravda že mě to ale nemrzelo 🙂.

Jeden kámoš vytekl, přijel k baraáku, nemohl zajet, šup auto na lano a tradá šikmo do cesty a zajel domů 😂

Odkaz ke komentáři

Místo těch hřebů bych zkusil doplnit k té žluté klikatíci buď balisety na každý kraj ( ano, dají se ohnout a moc nevydrží ) a když by to nepomohlo, tak dva beton bloky ( též na kraj té žluté čáry ). Je to lepší než hřeby, bezpečnější a tolik vášní to nezpůsobí :-). 

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, ragu napsal:

Mě teda taky ráno občas napadne někoho vytlačit do cesty (příjezdová ve vnitrobloku). Nakonec se na to vždycky vyseru, nějak vyjedu a vlastně je mu lidi bez garáže líto.

Občas jsem se lidí zeptal, že když otevřu vrata a odřou jim auto, kdo bude ten blbec.... zbytečně 😀

Odkaz ke komentáři

V 11. 1. 2023 v 11:24, safi napsal:

Dorazil mi ceník all inclusive kempu v Pakoštane Chorvatsko. Minule mě dovolená vyšla na 35, ted na 45. To je nárůst o 30%. Padouši.... 

Vidis, nam poslala domaci cenik do Zuljany a 65€/noc, mozna to bylo 60, ale i tak je to super. Apartman primo u more, termin srpen, takze neni co resit. Ale nakonec to hlavni je, ze se nam tam libi, takze to bude tusim 4. pobyt na tomhle miste. 

Odkaz ke komentáři

Kašlu na 10 tisíc. Větší problém je, že se nám díky tomu rozpadla parta 4 rodin a cca 10 dětí, které dováděly spolu, spolu se i hlídaly a rodiče měli více klidu. A dovolená v partě dětí u moře je prostě nenahraditelná. 

Upraveno uživatelem safi
Odkaz ke komentáři

Někdy si fakt říkám, že mě život zkouší co vydržím. Vyhrabu se z jedné sragory a máme tu další. Holt to je život a když jde zas jako obvykle o prachy a zdraví tak má zdraví jasnou přednost.

Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, Gustaf napsal:

Co se zase děje? 

Tuším, že je to z tvého oboru- přišel rozpočet k zanedbané péči z minulosti k nápravě do budoucnosti. Zuby. Udělat se to musí a to rychle. 

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, obrbobr napsal:

implantát?

Na konzultacích s ní byla manželka ( mě už se holky nesverujou, obmotala si je kolem prstu, všechny ), ale dle ceny toho bude víc, mnohem víc.

před 1 minutou, Pandera napsal:

Tak v nejhorším budeš o hodinky lehčí a o zuby hezčí 😉

Není to moje pusa ( já už bejt hezčí nemuzu). 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...