Jeronimo Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února V 4. 2. 2024 v 21:39, mamenec napsal: Manzelka takhle pred vanoci rozbrecela DPĎáka. Dala mu na cestu dva chlebicky a a chlapik uronil slzu No jo. Je to jen člověk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Ja dnes take rozbrecel dpdaka, zadup mi to bez blinkru a jeste mi otevrel dvere a skocil pred auto. Chapu, ze to neni dream job, ale pud sebezachovy by mohli mit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února před 13 hodinami, Vasa_H napsal: Ja dnes take rozbrecel dpdaka, zadup mi to bez blinkru a jeste mi otevrel dvere a skocil pred auto. Chapu, ze to neni dream job, ale pud sebezachovy by mohli mit. Tak tohle nebyl člověk, ale zvířátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února (upraveno) ..... Oni ti kurýři jsou dnes na silnici zastoupeni v mnohem větší míře než před pěti nebo deseti lety. Takže pravděpodobnost, že se něco takového přihodí je prostě větší než když křižovali silnice strýčkové se svými Aviemi.. I ta doba je nějak rychlejší. Nějakou kolizní situaci může vytvořit jakýkoliv jiný řidič a tenhle měl zrovna na boku velkým žluto červeným napsáno DPD. Kdyby mě někdo úmyslně nebo nedbalostí ohrožoval na silnici nebo jinde, tak mu dám také na jevo co si o tom myslím. Upraveno 9. února uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lafr Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února S kurýry od pošty, PPL, DHL, atd. problém nemám, vlastně si ani nedokážu vzpomenout, kdy mě nějaký něčím naštval. Ale takové ty rozvozy nákupů a jídel, tak ti mě štvou celkem často a dost. Jednak jich je na tý silnici fakt spousta a pak hlavně to jejich parkování v silnici a tak mě často omezuje a zdržuje. A teda od té doby, co jsou auta Boltu označena těmi nálepkami na dveřích, tak si snad říkám, že 80% demencí, co se na silnici děje, mají na svědomí řidiči Boltu, to je fakt peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Jo, taky sem si rikal, ze nic horsiho nez dodavkove honice na cestach nepotkam, ovsem Bolt zcela prekonal moje nejbujnejsi fantazie. Beru to jako v MIB, ridi to mimozemstani ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Před hodinou, Jeronimo napsal: ..... Oni ti kurýři jsou dnes na silnici zastoupeni v mnohem větší míře než před pěti nebo deseti lety. Takže pravděpodobnost, že se něco takového přihodí je prostě větší než když křižovali silnice strýčkové se svými Aviemi.. I ta doba je nějak rychlejší. Nějakou kolizní situaci může vytvořit jakýkoliv jiný řidič a tenhle měl zrovna na boku velkým žluto červeným napsáno DPD. Kdyby mě někdo úmyslně nebo nedbalostí ohrožoval na silnici nebo jinde, tak mu dám také na jevo co si o tom myslím. .... strýčkové se svými aviemi.... , ovšem také to fungovalo, dnes mi občas při sledování provozu za volantem a právě bílých dodávek přijde, že někde přede mnou točí další díl Kobry11, úžasná dramata.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února před 5 minutami, eloga napsal: .... strýčkové se svými aviemi.... , ovšem také to fungovalo, dnes mi občas při sledování provozu za volantem a právě bílých dodávek přijde, že někde přede mnou točí další díl Kobry11, úžasná dramata.... Kdyby ty Avie mohly jezdit rychleji, bylo jich tolik co dnes dodávek a řidiči museli makat jak dnes musejí, tak by to bylo to samé. Dodávky aspoň tolik nesmrdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února jo to máš pravdu, mně se jen líbil právě ten příměr na strýček/Avie. Já to kdysi zažil, to byla pohoda vánoc, to se ale dnes nedá vyprávět, zajedno tomu ani nikdo neuvěří a za druhé ty Avie fakt pekelně smrdí. Praktická ukázka - dodnes zamořují Krkonoše, jsou tam stále v provozu rolby Lavina, mají motor z Avie a modrá smradlavá mlha z nich je fakt něco neuvěřitelného. Lidi přijedou na parking e-autama a pak překládají bagáž a lyže do do tohoto dinosaura. Malá Úpa, Javor a Semafor. To úplně stačí, úžasné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února před 2 hodinami, Xenomorfus napsal: Jo, taky sem si rikal, ze nic horsiho nez dodavkove honice na cestach nepotkam, ovsem Bolt zcela prekonal moje nejbujnejsi fantazie. Beru to jako v MIB, ridi to mimozemstani ;-). Každý picař má pocit že veze srdce na operaci no možná svoje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lafr Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února To by mi nevadilo, kdyby jezdili rychle. Obecně mi nevadí když někdo jede svižně. Naopak to jsou většinou lidi, co mě nijak neomezují, dávají pozor, umí řídit, atd. Ale ty Bolty to jsou úplně jiný výkony. Včera večer jeden zablokoval 2 jízdní pruhy ze 3 na magistrále za Nuselákem směr do centra. Jel z kolmé silnice na zelenou a vůbec ho nezajímalo, že tam zůstane stát v křižovatce. Takže tam stála 300 metrů dlouhá kolona ve 2 pruzích. On se pořád jede ten narativ, že největší problém silnic je to, že někteří jezdí rychle. Z mého pohledu je to úplná hloupost, to je tak malý problém, že to ani nestojí za zmínku. Mnohem větší problém je bezohledná jízda lidí, kteří neumí řídit, nebaví je řídit a podle toho to celé vypadá. Vytvářejí kolony, krizové situace a nehody svou lhostejností a nezájmem = předevčírem někdo z prostředního pruhu odbočil přes levej pruh bez toho aby si do něj najel, neudrží se v pruzích, ve špičce si nechají auto před sebou ujet o 100 metrů a následně na dalších světlech projede 5 aut místo 10, jedou 30km/h k semaforu, na kterém svítí zelená a zrychlí až když tam skočí oranžová, takže oni projedou na červenou a za nimi 5 aut, které zdržoval, tak stojí.... Jako fakt mě nesere, když někdo jede rychleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Každý picař má pocit že veze srdce na operaci no možná svoje....Přesně tak, a ještě k tomu má pocit nesmrtelnosti. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Před hodinou, lafr napsal: To by mi nevadilo, kdyby jezdili rychle. Obecně mi nevadí když někdo jede svižně. Naopak to jsou většinou lidi, co mě nijak neomezují, dávají pozor, umí řídit, atd. Ale ty Bolty to jsou úplně jiný výkony. Včera večer jeden zablokoval 2 jízdní pruhy ze 3 na magistrále za Nuselákem směr do centra. Jel z kolmé silnice na zelenou a vůbec ho nezajímalo, že tam zůstane stát v křižovatce. Takže tam stála 300 metrů dlouhá kolona ve 2 pruzích. On se pořád jede ten narativ, že největší problém silnic je to, že někteří jezdí rychle. Z mého pohledu je to úplná hloupost, to je tak malý problém, že to ani nestojí za zmínku. Mnohem větší problém je bezohledná jízda lidí, kteří neumí řídit, nebaví je řídit a podle toho to celé vypadá. Vytvářejí kolony, krizové situace a nehody svou lhostejností a nezájmem = předevčírem někdo z prostředního pruhu odbočil přes levej pruh bez toho aby si do něj najel, neudrží se v pruzích, ve špičce si nechají auto před sebou ujet o 100 metrů a následně na dalších světlech projede 5 aut místo 10, jedou 30km/h k semaforu, na kterém svítí zelená a zrychlí až když tam skočí oranžová, takže oni projedou na červenou a za nimi 5 aut, které zdržoval, tak stojí.... Jako fakt mě nesere, když někdo jede rychleji Mluvíš mi z duše. Kdo jede rychle, tak se tomu většinou věnuje. Nejhorší jsou lidi, které to nebaví a věnují se všemu možnýmu, jen ne řízení (návyky typu blinkr nula, neumí odbočit doleva, myslím tím najet k prostředku a udělat místo apod). Pak ti to v devadesáti na rovině zamáznou před čumákem, protože jim něco cvakne v palici. Vraždil bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února před 15 minutami, tommasini napsal: Pak ti to v devadesáti na rovině zamáznou před čumákem, protože jim něco cvakne v palici. Jj to sem zazil na dalnici, nekdo v nejake stare polorozpadle dodavce (česká RZ) z niceho nic na nulu, bez varovnych, si rikam tak ten musel asi neco trefit, tak zpomalim (asi jedna rano, nikde nikdo), jedu kolem nej tak 30 ... a nikde nic, proste jen tak zastavil v pravym pruhu dalnice .... tak se pak snazim pochopit nejaky jeho pohled na vec a jedine co me napadlo byla nejaka imaginarni srna (kterou videl nekde v pangejtu), nebo zavada na aute (rozsvitila se mu kontrolka oleje a nechtel to zadrit .. nebo zdravotni akutni indispozice ... lidem prece nemuze znicehonic bliknout ze zastavi na dalnici, to proste nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Ale jo, určitě blikanec. Přeci ikdyž mi to zdechne, tak vyřadím a odplachtím do odstavnýho pruhu (taky se mi stalo), ale to je nejdřív potřeba vnímat auto a provoz kolem. Prostě kkti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února před 2 hodinami, lafr napsal: To by mi nevadilo, kdyby jezdili rychle. Obecně mi nevadí když někdo jede svižně. Naopak to jsou většinou lidi, co mě nijak neomezují, dávají pozor, umí řídit, atd. Ale ty Bolty to jsou úplně jiný výkony. Včera večer jeden zablokoval 2 jízdní pruhy ze 3 na magistrále za Nuselákem směr do centra. Jel z kolmé silnice na zelenou a vůbec ho nezajímalo, že tam zůstane stát v křižovatce. Takže tam stála 300 metrů dlouhá kolona ve 2 pruzích. On se pořád jede ten narativ, že největší problém silnic je to, že někteří jezdí rychle. Z mého pohledu je to úplná hloupost, to je tak malý problém, že to ani nestojí za zmínku. Mnohem větší problém je bezohledná jízda lidí, kteří neumí řídit, nebaví je řídit a podle toho to celé vypadá. Vytvářejí kolony, krizové situace a nehody svou lhostejností a nezájmem = předevčírem někdo z prostředního pruhu odbočil přes levej pruh bez toho aby si do něj najel, neudrží se v pruzích, ve špičce si nechají auto před sebou ujet o 100 metrů a následně na dalších světlech projede 5 aut místo 10, jedou 30km/h k semaforu, na kterém svítí zelená a zrychlí až když tam skočí oranžová, takže oni projedou na červenou a za nimi 5 aut, které zdržoval, tak stojí.... Jako fakt mě nesere, když někdo jede rychleji Zcela správně, je to tak, podepisuju. A dále - v Itálii kdysi/ asi 80s/ měli ve velkoměstech právě ten problém, že tam měli obrovské spousty aut a řidiči nebyli schopni projet semafory plynule a docházelo k totálním zácpám. Zejména Roma/NA/MI/TO/VE atd. A šli na to selským rozumem - naučili ty sebestředný italský řidiče se rozjet na semaforu všichni najednou - tedy padne zelená a všichni zařadí za 1. a všichni se rozjedou. Plynulost provozu se ohromně zlepšila.. Sem tam to asi nevyšlo, ale to na to zvládnutém systému nic nemění. To u nás je to je postupná smrt na oranžovou - než zařadí a rozjede se 3./4./5. auto je po zelené vlně a stojí se dál. Někde jsou ty intervaly delší, ale obecně /v Praze/ je to velká bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února před 2 hodinami, lafr napsal: To by mi nevadilo, kdyby jezdili rychle. Obecně mi nevadí když někdo jede svižně. Naopak to jsou většinou lidi, co mě nijak neomezují, dávají pozor, umí řídit, atd. Ale ty Bolty to jsou úplně jiný výkony. Včera večer jeden zablokoval 2 jízdní pruhy ze 3 na magistrále za Nuselákem směr do centra. Jel z kolmé silnice na zelenou a vůbec ho nezajímalo, že tam zůstane stát v křižovatce. Takže tam stála 300 metrů dlouhá kolona ve 2 pruzích. On se pořád jede ten narativ, že největší problém silnic je to, že někteří jezdí rychle. Z mého pohledu je to úplná hloupost, to je tak malý problém, že to ani nestojí za zmínku. Mnohem větší problém je bezohledná jízda lidí, kteří neumí řídit, nebaví je řídit a podle toho to celé vypadá. Vytvářejí kolony, krizové situace a nehody svou lhostejností a nezájmem = předevčírem někdo z prostředního pruhu odbočil přes levej pruh bez toho aby si do něj najel, neudrží se v pruzích, ve špičce si nechají auto před sebou ujet o 100 metrů a následně na dalších světlech projede 5 aut místo 10, jedou 30km/h k semaforu, na kterém svítí zelená a zrychlí až když tam skočí oranžová, takže oni projedou na červenou a za nimi 5 aut, které zdržoval, tak stojí.... Jako fakt mě nesere, když někdo jede rychleji Normálne sa bojím tento názor podporiť, aby nás tu nezlynčovali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lafr Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února (upraveno) před 10 minutami, eloga napsal: Zcela správně, je to tak, podepisuju. A dále - v Itálii kdysi/ asi 80s/ měli ve velkoměstech právě ten problém, že tam měli obrovské spousty aut a řidiči nebyli schopni projet semafory plynule a docházelo k totálním zácpám. Zejména Roma/NA/MI/TO/VE atd. A šli na to selským rozumem - naučili ty sebestředný italský řidiče se rozjet na semaforu všichni najednou - tedy padne zelená a všichni zařadí za 1. a všichni se rozjedou. Plynulost provozu se ohromně zlepšila.. Sem tam to asi nevyšlo, ale to na to zvládnutém systému nic nemění. To u nás je to je postupná smrt na oranžovou - než zařadí a rozjede se 3./4./5. auto je po zelené vlně a stojí se dál. Někde jsou ty intervaly delší, ale obecně /v Praze/ je to velká bída. Jo, rozjezdy ze semaforů jsou v Praze peklo. Spousta lidí zrychluje z 0 na 30km/h 2 minuty... Už několikrát jsem takto někoho vezl, stál první na červené, padla zelená, já se plynule rozjel na tachometrových 50-55km/h a říkám spolujezdci: "Přišlo Ti, že jsem se rozjel nějak prudce?", odpověď: "Ne, normálně.", tak říkám: "Tak se podívej za nás...". A za námi byla po 200 metrech od semaforů 100 metrů mezera... On by to člověk třeba i chápal, kdyby nestačilo dojet 150km do Drážďan a tam na vlastní oči vidět, že nejenom, že to lze, ale že to dokážou i důchodci v Corse nebo Cliu. ....jenže to je to, u nás se jede mantra "Všichni jezdí jako šílenci, lidi, proboha, jezděte pomalu.", namísto toho, aby se jela mantra "Lidi, proboha, dávejte při řízení pozor, věnujte se řízení a jezdětě plynule." Upraveno 9. února uživatelem lafr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února před 52 minutami, lafr napsal: ....jenže to je to, u nás se jede mantra "Všichni jezdí jako šílenci, lidi, proboha, jezděte pomalu.", namísto toho, aby se jela mantra "Lidi, proboha, dávejte při řízení pozor, věnujte se řízení a jezdětě plynule." To si nemyslim ze je problem, horsi je to v tom ze lidi maji pocit ze ridej nejlip (a ostatni se klidne poserte), u nas je kazdej ridic nejlepsi, nikdy nedela chyby, vsichni ostatni sou debilove. Vzdycky, klasicky cesky pattern. Jakmile nekdo neda blinkr na prazdne silnici pri vraceni se do sveho pruhu po predjizdeni, je to hned dement, nevnimaji ze nekdo muze mit nactenou trasu uz az nekolik stovek metru pred sebou vc. vyhodnoceni rizik .. a ten nekdo pak predjizdi kamion do zatacky (pac vi ze tam kolem dokola nic neni), ale pro ty co tohle nevidi je ten co predjizdi ten kamion nejvetsi blb co jede kam nevidi (a ne ze taci nejsou), ale kazdej ma jen svuj pohled kterej je jak jinak .. nejlepsi. Zlatý DE, jak píšeš, Mnichov je co se řízení týče fakt paráda, plynulost, tolerance a zároveň se jezdí svižně a chyby se odpouštějí. A těch důchodců co v Cliu nebo v Corse pošlou auto z vedlejší přímo před čumák rozjetýmu SUV sem taky potkal spoustu, jenže reakce toho řidiče SUV v DE neni troubení, ale spíš "no jo, stane se" .. a jede se dál .. byť před několika sekundama řešil krizovku že mu auto samo rozsvítilo varovný .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lafr Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února (upraveno) Já si nemyslím, že si v ČR všichni myslí, že jsou nejlepší řidiči. Mně přijde spíš, že si myslí, že jsou "dobří" nebo "solidní" a to i ve chvíli, kdy přiznají, že nepředjíždí, protože se na to necítí, že do velkého města raději nejezdí, že ten provoz by nezvládli a nebo, že parkování jim dělá problémy. Ale souhlas, že pak vyvozují závěry, že když někdo jede na okresce rychleji než oni, tak je to vrah, protože oni jsou dobří řidiči a víc než 60km/h si netroufnou, tak to reálně bezpečně nejde jet rychleji...a ten had 8 aut za nimi...."no se neposerte, přece nebudu uhýbat, tady jedu já...". A když Ti to někdo udělá prasárnu, ale je vidět, že si uvědomuje, že to byla chyba a omluví se, tak s tím já osobně třeba problém nemám. To se fakt může stát. Ale blbý je když Ti pak takovej "řidič" ukáže fakáče nebo zahrozí pěstí (asi proto, že chtěl mít nehodu a teď nebude) a vlastně Ti to tam poslal schválně protože se přece neposereš ne když přibrzdíš na té hlavní.. Upraveno 9. února uživatelem lafr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se