špelda66 Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna (upraveno) já dnes objednání na čištění kanálků - zub č. 46 - ošetření pod mikroskopem - předběžná cena 14k .... Upraveno 12. dubna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 1 hour ago, eloga said: Policie se pořád šťourá ve své kauze... https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/střelec-z-fakulty-se-před-útokem-skrýval-v-budově-před-činem-pil-tvrdý-alkohol-tvrdí-expert/ar-BB1luNsp a přitom je nad slunce jasné, že by ho v klidu odchytli 2 hlídkaři hned ve vstupu do budovy FF na Palachovi. Pokud by tam ovšem byli že.... O čem to ten kolínský rozumbrada pořád žvaní? Už měl dávno řídit semafory někde v Mukačevě... no ni? Tohle mi příjde jako strašně ujetý a že se to zas tolik neřeší. Ti policajti lžou jako když tiskne. Já šel půl hodiny před střelbou kolem fakulty na Republice. A tam už bylo x aut zásahovky, Borci vypadali nervózní a měli i štíty atd... ta pohádka o tom, že ještě nevěděli, že bude střílet atd.... je totální výmysl. Tohle jde za policií celé....ten zásah někdo posral. Ale ti chlapi co jsem potkal nešli pro sebevraha + dopis, doznání atd.... jo a btw. byli z URNA tu nášivku fakt poznám..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna před 4 minutami, špelda66 napsal: já dnes objednání na čištění kanálků - zub č. 46 - ošetření pod mikroskopem - předběžná cena 14k .... Za celý život jsem o své vůli nevyměnil jediného doktora. Až dnes zubaře. Držím palce ať je to rychlé a bolí co nejméně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna Díky, Jarku Byl jsem už včera - 50 minut, ale musím znova, páč kanálky úzký a jeden ještě na konci rozdvojený, takže musí ty nejužší "cancoury" dodělat jinde pod tím mikroskopem. Největší problém je mít hubu dokořán tu hodinu, teď to bude údajně určitě 1,5 hod. Jsem si po miliónu letech musel dát brufen 400. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna Tak mě dneska naštval nedoplatek za vodu. Minulý rok doplatek 5 kKč, tak jsem pro jistotu navýšil měsíční platbu, aby to bylo letos +- na nule, no a teď je nedoplatek 10 kKč ...WTF! Problém je, že celková spotřeba vody a tepla v domě se rozpočítává mezi jednotlivé bytové jednotky podle podlahové plochy. Tolik vody snad nemůže nikdo spotřebovat na úkor naší domácnosti – to mají lidi v obýváku bazény? Chci se zde dotázat, zda má význam se odvolávat proti vyúčtování (dělá to externí firma, co zajišťuje správu domu), nebo je to v rámci SVJ zbytečné? Je mi to totiž celkem podezřelé. Máte podobné zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna Spotreba vody dle podlahove plochy mi nedava uplne smysl (narozdil od tepla). Nedavalo by spis smysl dle poctu lidi, kteri jsou nahlaseni v byte? Zena vlastni a pronajima byt v Plzni a tam to spolecenstvi takhle ma. V kazdem byte se eviduje pocet osob, ktere tam dlouhodobe pobyvaji a podle poctu se pak rozpocitava voda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna před 1 minutou, moco napsal: Tak mě dneska naštval nedoplatek za vodu. Minulý rok doplatek 5 kKč, tak jsem pro jistotu navýšil měsíční platbu, aby to bylo letos +- na nule, no a teď je nedoplatek 10 kKč ...WTF! Problém je, že celková spotřeba vody a tepla v domě se rozpočítává mezi jednotlivé bytové jednotky podle podlahové plochy. Tolik vody snad nemůže nikdo spotřebovat na úkor naší domácnosti – to mají lidi v obýváku bazény? Chci se zde dotázat, zda má význam se odvolávat proti vyúčtování (dělá to externí firma, co zajišťuje správu domu), nebo je to v rámci SVJ zbytečné? Je mi to totiž celkem podezřelé. Máte podobné zkušenosti? A proč nemá každý byt vlastní vodoměr s tím, že podle podlahové plochy by se rozpočítával jen rozdíl mezi spotřebou co jde do domu mínus součty všech spotřeb v bytech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna před 56 minutami, chuckie2 napsal: Tohle mi příjde jako strašně ujetý a že se to zas tolik neřeší. Ti policajti lžou jako když tiskne. Já šel půl hodiny před střelbou kolem fakulty na Republice. A tam už bylo x aut zásahovky, Borci vypadali nervózní a měli i štíty atd... ta pohádka o tom, že ještě nevěděli, že bude střílet atd.... je totální výmysl. Tohle jde za policií celé....ten zásah někdo posral. Ale ti chlapi co jsem potkal nešli pro sebevraha + dopis, doznání atd.... jo a btw. byli z URNA tu nášivku fakt poznám..... Tohle je spise na Zumpu, bohuzel myslim ze pravdu se nikdy nedozvime. Jestli treba nebyla moznost uz poslat hlidku na nadrazi k prijezdu autobusu, atd... Jak pises, vypada to ze informace meli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna před 4 minutami, AndyAaron napsal: Spotreba vody dle podlahove plochy mi nedava uplne smysl (narozdil od tepla). Nedavalo by spis smysl dle poctu lidi, kteri jsou nahlaseni v byte? Zena vlastni a pronajima byt v Plzni a tam to spolecenstvi takhle ma. V kazdem byte se eviduje pocet osob, ktere tam dlouhodobe pobyvaji a podle poctu se pak rozpocitava voda. Jo, teplo je na osoby před 3 minutami, childe napsal: A proč nemá každý byt vlastní vodoměr s tím, že podle podlahové plochy by se rozpočítával jen rozdíl mezi spotřebou co jde do domu mínus součty všech spotřeb v bytech Vodoměr máme v bytě, odečet probíhá. Maximálně mě napadá, že zdražili. Koukal jsem do papíru a je to nejspíše jak píšeš, nevím proč mi předseda po dotazu řekl, že se celková spotřeba rozpočítává. Takže museli nejspíše zdražit a svět je "v pořádku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna před 27 minutami, childe napsal: A proč nemá každý byt vlastní vodoměr s tím, že podle podlahové plochy by se rozpočítával jen rozdíl mezi spotřebou co jde do domu mínus součty všech spotřeb v bytech takhle to chodi u nas, ale porad mi prijde ze se spotreba zvetsuje. Zalevani kolem objektu atd... Obcas si spis rikam, ze nekde v udrzbove mistnosti nekdo necha kazdou chvili pustenou vodu. Uz se nedivim nicemu. Sousedi doplacely 2 roky zpatky prej asi 40tis za vodu. Odjeli na mesic pryc a v koupelne byla pustena voda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna Před hodinou, špelda66 napsal: Díky, Jarku Byl jsem už včera - 50 minut, ale musím znova, páč kanálky úzký a jeden ještě na konci rozdvojený, takže musí ty nejužší "cancoury" dodělat jinde pod tím mikroskopem. Největší problém je mít hubu dokořán tu hodinu, teď to bude údajně určitě 1,5 hod. Jsem si po miliónu letech musel dát brufen 400. Hm, já půjdu v pondělí potřetí a konečně to bude zubař mimo jiné i s mikroskopem, kdo ví co mi tam zůstalo. Mně brufen nezabral vůbec, až Aulin co je na předpis tak o 40%. Tu cenovku máš včetně korunky nebo kompozitní výplně? Jen pro orientaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna @Jeronimo Cenovka včetně výplně, případná korunka po konzultaci, ta by měla být cca za 8k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 25.4. jdu na konzultaci před zákrokem, tam se dozvím víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna Před hodinou, špelda66 napsal: @Jeronimo Cenovka včetně výplně, případná korunka po konzultaci, ta by měla být cca za 8k. No, není to málo, hlavně aby to bylo uděláno pořádně a bez následných komplikací, tak aby se to nemuselo znovu a znovu otevírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna před 14 hodinami, Jeronimo napsal: No, není to málo, hlavně aby to bylo uděláno pořádně a bez následných komplikací, tak aby se to nemuselo znovu a znovu otevírat. Přeji ti, aby to bylo v pořádku, ale u zubaře to je loterie vždycky. Konstatování, že každý je jedinečný a reaguje jinak to z jejich strany vždy jistí, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Moje mile deti sa rozhodli pripavit mi ranajky do postele. Neranajkujem skoro nikdy.A k tomu kavu.A kam sa leje voda do kavovaru? No samozrejme najlepsie do diagnostickeho portu! Takze elektronikou pretiekol tak liter vody a kavu stale nemam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Tak stroj funguje. Zatial. Rozobratie podla youtube, vysusenie elektroniky fenom, vycistenie kam som sa dostal a zlozenie. Nasledne zistene, ze som mlyncek napojil naopak, takze opat rozobranie, ulomenie jedneho plastiku a zlozenie. Pri poslednom srobiku mi do otvoru na mletu kavu padol jediny pasujuci bit co mam... pekne v tom strnga pri prudkom zatraseni Takze rozobrat ho znova nemozem... Ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna (upraveno) To prostě nepochopím. Všude se o tom mluví, pořád je na to upozorňujeme a oni to stejně udělají. Tchýně si koupila vysavač Rainbow za 90 tisíc..... Pak to ještě volá mojí ženě a lanaří jí, abychom si toho zmrda poslechli taky. Tak určitě Nejhorší ale na celé té věci je, že když to žena své matce vyčetla, ještě se na ní naštvala, že jim to nepřejeme a zavádíme, protože kdybychom věděli, co všechno to umí..... Jo, kua, vynést člověka na oběžnou dráhu asi. No ty kráso Toho zmrda bych chtěl dostat do rukou. Poslal bych na něj pár negrů s kleštěma a letlampou. A pak bych ho zmizel a byl by zmizelej A co na to naše legislativa, proč dostatečně nechrání staré lidi, kteří jsou pro tyto gaunery snadnou kořistí??? Upraveno 15. dubna uživatelem Pozorovatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna No jistě, preventivně každýho po třicítce znesvéprávnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna před 25 minutami, Pozorovatel napsal: To prostě nepochopím. Všude se o tom mluví, pořád je na to upozorňujeme a oni to stejně udělají. Tchýně si koupila vysavač Rainbow za 90 tisíc..... Pak to ještě volá mojí ženě a lanaří jí, abychom si toho zmrda poslechli taky. Tak určitě Nejhorší ale na celé té věci je, že když to žena své matce vyčetla, ještě se na ní naštvala, že jim to nepřejeme a zavádíme, protože kdybychom věděli, co všechno to umí..... Jo, kua, vynést člověka na oběžnou dráhu asi. No ty kráso Toho zmrda bych chtěl dostat do rukou. Poslal bych na něj pár negrů s kleštěma a letlampou. A pak bych ho zmizel a byl by zmizelej A co na to naše legislativa, proč dostatečně nechrání staré lidi, kteří jsou pro tyto gaunery snadnou kořistí??? Tak snad alespoň za hotové, a ne na splátky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se